Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/11/23-2020/12/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Unge kvinder stjal makeup

Kgs. Lyngby: To 15-årige ung kvinder fra Charlottenlund og Gentofte blev mandag aften sigtet for butikstyveri, efter de klokken 17.45 havde stjålet makeup i Normal i Lyngby Storcenter. De unge kvinders forældre og de sociale myndigheder blev tillige orienteret om sagen.

Kvinde alvorligt til skade efter påkørsel

Kgs. Lyngby: Søndag morgen klokken 07.10 kom en 56-årig kvinde fra Nærum alvorligt til skade, da hun blev påkørt af en anden bilist på Helsingørmotorvejen. En 21-årig mand fra Taastrup, der kom kørende med høj fart i en varevogn, påkørte kvindens bil bagfra, hvorved kvinden mistede herredømmet over sin bil og ramte autoværnet. Kvinden blev kørt til hospitalet efter ulykken.

Værktøj stjålet fra varebil

Kgs. Lyngby: Mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og i går, søndag, klokken 10.15 er der blevet stjålet diverse el-værktøj fra en Opel Vivaro, er holdt på Nybrovej. Tyven har opbrudt en sidedør for at skaffe sig adgang.

Kvinde stjal jakke

Kgs. Lyngby: En 19-årig kvinde fra København blev søndag eftermiddag sigtet for at stjæle en jakke i Friluftsland på Lyngby Hovedgade. Kvinden indfandt sig i forretningen klokken 12.50 og stjal umiddelbart herefter jakken.

Mistænkelig mand kiggede ind ad kældervindue

Kgs. Lyngby: En mistænkelig mand kiggede klokken 00.38 natten til mandag ind ad kældervinduet til en villa på Blomstervænget. Da noget lys ved villaen blev tændt, forsvandt manden imidlertid fra adressen. Beboeren kontaktede politiet, der sendte en patrulje til stedet. Manden, der beskrives som 35-45 år, dansk af udseende med gråt kort hår, iført en sort jakke med noget gråt henover skuldrene, cowboybukser og sorte sko, var dog ikke at finde i området.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. – 30.- november 2020

 

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 39-årig mandlig bilist fra Dyssegård blev klokken 11.23 standset af en patrulje på Lyngbygårdsvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han havde fået frakendt sin førerret.

Der afventer nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En butiksdetektiv blev klokken 15.03 opmærksom på en dreng, som havde taget to dåser med chips og uden at betale havde passeret kasselinjen i SuperBrugsen. Drengen, en 10-årig fra Lyngby, blev derfor tilbageholdt, og grundet hans unge alder blev en patrulje sendt til stedet. Her fik patruljen en alvorlig snak med drengen om hans adfærd, ligesom hans forældre og de sociale myndigheder blev kontaktet.

Færdselsuheld, Holte

Klokken 08.45 skete der et færdselsuheld i krydset Rønnebærvej/Dronninggårds Allé. En bil ført af en 57-årig mand fra Kgs. Lyngby kørte i nordlig retning ad Rønnebærvej og drejede til højre af Dronninggårds Allé, hvorved han påkørte en 36-årig kvindelig cyklist fra Birkerød., der cyklede i østlig retning på Dronninggårds Allé.

Bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens cyklisten blev kørt til skadestuen til behandling af sine skader.

Røgudvikling, Kgs. Lyngby

Klokken 14.09 blev politi og brandvæsen sendt til Ulrikkenborg Plads, idet der var røgudvikling fra en lejlighed. Det kunne dog konstateres, at røgen blot skyldtes en glemt grydehandske i ovnen, og der var derfor ingen sag for hverken politi eller brandvæsen.

Computer stjålet fra bil

Virum: En mand stjal søndag morgen klokken 08.15 en taske med en bærbar pc fra en bil, som hold på Vangeledet. Bilens ejer var i færd med at bære varer ind fra bilen, da en mand via en uaflåst bildør stjal tasken med computeren. Manden blev beskrevet som 170 cm høj og iført mørkt tøj. Computeren blev senere fundet henkastet i området.

Butikstyv i Imerco

Kgs. Lyngby: Søndag formiddag klokken 11.10 blev en 55-årig kvinde fra Sverige sigtet for butikstyveri i Imerco i Lyngby Storcenter. Kvinden blev opdaget af en butiksdetektiv, som kontaktede politiet, der sendte en patrulje til stedet.

Tryghedsskabede tilstedeværelse i Lyngby

Kgs. Lyngby: Nordsjællands Politi var flere gange i løbet af søndag til stede omkring Lyngby Station, Kulturhuset og kulturtorvet, hvor nogle unge gennem deres opførsel har skabt uro og utryghed. Patruljerne traf flere unge, som blev registreret og blev gjort opmærksom på, at deres opførsel skaber utryghed for andre borgere.

Sigtet for narkokørsel

Kgs. Lyngby: En 23-årig mand fra København blev klokken 00.11 sigtet for at køre scooter, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Blomstervænget, hvor en borger havde set manden og skønnet, at han var ude af stand til at køre scooter på forsvarlig vis og derfor kontaktede politiet, som sendte en patrulje ud efter den 23-årige. Han blev kørt til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.