Dit Lyngby Logo

Forårskoncert med Kuhlaukoret

Koncerten spænder som altid vidt over flere genrer. Kuhlaukoret synger bla. satser af Niels W. Gade, John Rutter, Mendelsohn-Bartholdy, Oluf Ring, Simon & Garfunkel, Wagner og Carl Nielsen. Der er gratis adgang.

Gospelkoncert

Til denne festlige lejlighed akkompagneres koret også af Peter Mikkelsen på bas og Tobias Folting på trommer. Mellem sangene vil sognepræst Kristian Tvilling læse tekster, der relaterer sig til de sange, der bliver sunget.

SØNDAGS-MATINÉ, SAXOFON-KVARTETTEN VELA

Det er en helt særlig musikalsk oplevelse, når Quartet Vela giver koncert. Quartet Vela er nemlig en saxofon-kvartet og lyden af en sådan er noget ganske særligt, som tilføjer musikken en unik dybde og klang, som ingen andre instrumenter kan give, når de sættes sammen.

Rundvisning i ASA-studierne ved Erik Orthmann

Lyngby-Taarbæk Topografisk selskab inviteret til  Rundvisning i ASA-studierne ved Erik Orthmann,  Max. 30 deltagere pr. rundvisning efter først-til-mølle-princippet. Pris 125 kr. Tilmelding til Dorete Dandanell. 22 58 68 48, dorete@outlook.dk, Mødested: Indgangen til studierne.

FYNSK FORÅR på Sophienholm

Men på Fyn lever tanken videre i bedste velgående, og netop i 2019 fylder Den Fynske Forårsudstilling 90 år. Det vil vi på Sophienholm i samarbejde med Johannes Larsen Museet og KunstCentret Silkeborg Bad rigtig gerne markere med en jubilæumsudstilling og en bogudgivelse med både tidligere og nulevende kunstnere

Kronprinsparret deltog i DTU Årsfest 2019

Gæsterne overværede årsfestens akademiske højtidelighed sammen med 1.400 tilhører. Her blev fremragende forskningsresultater hædret med æresdoktorgraden, og årets modtagere af doktorgraden blev fejret. Også den inspirerende undervisning blev hædret med særlige priser uddelt af de studerende, ligesom årets studenter-startup blev hyldet

Ny kreativ leg løser et hav af miljøproblemer

Ideen til Havfaldsvæsener fik Laura, da hun en dag gik langs stranden sammen med sine søskende, forældre og bedsteforældre for at nyde naturen og for at samle havfald

Chat med Lyngby-Taarbæk Kommunes nye robot

Chatbotten er på forhånd programmeret med svar på de mest generelle og ofte stillede spørgsmål og skal gøre det nemmere og hurtigere for borgere at finde svar på Lyngby-Taarbæk Kommunes services.

Inspiration til gaven?

Drop den bløde pakke, og giv en gave med god lyd – foråret er fyldt med mærkedage, der skal fejres, og som kræver den helt rigtige gave

Politirapport for Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/04/29-2019/05/07

På Hollandsvej skete der klokken 14.20 brud på en gasledning. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der i første omgang blev lukket af for trafikken, indtil røret kunne lukkes af af personale fra gasselskabet. Herefter blev afspærringen fjernet igen.
facebook 
MailPoet