Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/04/29-2019/05/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 09.00 blev bagerste trekantsrude i passagersiden på en BMW, som holdt parkeret på Firskovvej, smadret. Fra bilen blev der blandt andet stjålet den integrerede navigationsskærm, klimapanel og controller. Forholdet blev anmeldt klokken 11.51.

Bildele stjålet

Kgs. Lyngby: Fra en Ford Transit, der holdt parkeret på Maglebjergvej, er der mellem fredag klokken 18.00 og søndag klokken 18.00 stjålet forlygter, kølerhjelm samt dele af motoren.

Brud på gasledning, Kgs. Lyngby

På Hollandsvej skete der klokken 14.20 brud på en gasledning. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der i første omgang blev lukket af for trafikken, indtil røret kunne lukkes af af personale fra gasselskabet. Herefter blev afspærringen fjernet igen.

Passager ville ikke identificere sig, Lyngby

Klokken 13.15 kontaktede Movia Nordsjællands Politi og bad om hjælp til at få konstateret identiteten på en passager, der rejste uden billet i bus 300S. En patrulje blev sendt til hjørnet af Lundtoftegårdsvej og Rævehøjvej, hvilket fik munden på gled på den 22-årige mand.

I besiddelse af narko, Kgs. Lyngby

En patrulje traf klokken 22.20 fire personer i parkeringskælderen under Kinopalæet. Den ene af dem, en 17-årig mand fra lokalområdet, blev fundet besiddelse af en mindre mængde heroin, mens en anden, en 18-årig mand fra Nærum, var i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket de blev sigtet for.

En ærlig kvinde, Hellerup

Klokken 18.14 anmeldte en 76-årig kvinde fra Virum, at hun tirsdag formiddag havde fundet nogle tusinde kroner i kontanter på jorden ved Hellerup Station, som nogen formentlig har tabt. Det blev aftalt med kvinden, at hun indleverer dem på nærmeste politistation snarest. Stor ros til kvinden for hendes ageren i sagen.

Værktøj stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Volkswagen Transporter, som holdt parkeret på Nørregade, er der i dagene fra mandag den 15. april til mandag den 29. april stjålet slibemaskiner, en overfræser, en dyksav, en stiksav, skruemaskiner samt andet værktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse bilens bagrude.

Tyveri fra gymnasium

Lyngby: Klokken 12.43 blev det anmeldt, at adskillige elever fra en klasse på Lyngby Gymnasium imellem klokken 12.15 og 12.35 havde fået stjålet computere og telefoner fra klasseværelset.