DTU skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om årsfesten:

Der var royal deltagelse til DTU Årsfest, hvor en lang række priser blev overrakt til forskere, undervisere og studerende. Aftenen sluttede med fest for 4.000 gæster.

Der blæste en frisk vind over DTU, da universitet åbnede dørene til årsfest fredag den 3. maj. Her blev samarbejdspartnere, studerende og medarbejdere modtaget på den røde løber af bestyrelsesformand Per Falholt, rektor Anders Bjarklev, prorektor Rasmus Larsen og formand for studenterorganisationen Polyteknisk Forening (PF) Søren Kuhberg.

Blandt gæsterne var kronprinsparret, uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, erhvervsminister Rasmus Jarlov samt en række ambassadører – heriblandt USA’s Carla Sands.

Gæsterne overværede årsfestens akademiske højtidelighed sammen med 1.400 tilhører. Her blev fremragende forskningsresultater hædret med æresdoktorgraden, og årets modtagere af doktorgraden blev fejret. Også den inspirerende undervisning blev hædret med særlige priser uddelt af de studerende, ligesom årets studenter-startup blev hyldet. Sangerinden Pernille Rosendahl og Symphonic Brass stod for den musikalske underholdning.

Efter den akademiske højtidlighed fulgte en middag med 3.000 spisende gæster. Aftenen sluttede med musik og dans for 4.000 gæster og koncerter med bl.a. Benal, Jonny Deluxe, Det Ny Big Band feat. Anna David & Niels HP, Stagebreakers og Blå Mandag Jazzband.

DTU’s årsfest er en af de største i den danske universitetsverden og unik med sin deltagelse af både studerende, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere fra andre universiteter, virksomheder, brancher og myndigheder.