Dit Lyngby Logo

Byttemarked

Har du to par vinterstøvler, men ingen sandaler? En masse bøger, men ingen skjorter? Tøj i den forkerte størrelse? Kom og byt!
Byttemarked

Derfor SKAL du kende Montsant

Derfor SKAL du kende Montsant
Nogle af de dyreste vine produceres i Priorat i Catalonien, hvor vinene typisk er domineret af Garnacha og Carignan. Et mere overset område er dog Montsant, som omkranser Priorat. Her laver man dog højkvalitetsvine i samme saftige og kraftige stil, men til langt under prisen af en Priorat. Du skal derfor kende Montsant, da det er her, de gode spanske rødvinskøb findes – og Holte Vinlager har tre pragteksemplarer klar til dig her fra vores dygtige producent, Celler Masroig!

BarselsBreak

Vidste du, at simple motorikøvelser i forbindelse med f.eks. spisetid, gåture og puttetid kan gøre hverdagen med din baby lettere? Tag din mødre/fædregruppe eller partner under armen og kom til BarselsBreak, der er spækket med viden om motorik og viden om dit barns udvikling. Du får konkrete øvelser og lege på og med bObles, som du nemt kan bruge derhjemme.
BarselsBreak

Udnytter du de nye elpriser?

Udnytter du de nye elpriser?
Har du også variabel timepris, kan der været meget mere at spare. Energistyrelsen har samlet info om de nye priser og gode råd til at flytte strømforbruget.

19 Lokaltogs-stationer har fået bedre forhold for cyklister i Region Hovedstaden

"At kombinere cykel og tog giver oftest pæne tidsbesparelser for passagererne. Gode og trygge muligheder for at parkere sin cykel er afgørende for om passagererne vil cykle til stationen, og derfor er vi meget glade for det tiltrængte løft af kvaliteten af cykelparkeringen langs Lokalbanerne", siger Marianne Frederik (Ø), formand for Udvalget for trafik og regional udvikling i Region Hovedstaden.
19 Lokaltogs-stationer har fået bedre forhold for cyklister i Region Hovedstaden

Undgå fodring af vandfuglene

Undgå fodring af vandfuglene
Om vinteren er der mange, som fodrer vandfuglene i søer og åer for at hjælpe dem igennem kulden, hvor føden er begrænset. Dette er dog misforstået omsorg, da alt det brød og korn som smides ud både forurener vandet og medvirker til at sprede sygdomme.

Politirapporten

En 15-årig ung mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 23.47 umotiveret overfaldet af to ukendte gerningsmand i en gyde ved Fætter Guf på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby. Gerningsmændene beskrives som: A: Mand, 15-16 år, udenlandsk af udseende, 165-170 cm høj, sort mellemlangt hår, iført mørkt tøj, sort jakke med hætte. B: Mand, 15-18 år, 180-185 cm, dansk af udseende, talte dansk, iført formentlig hue, hætte eller kasket, lyse tracksuit joggingbukser og hvide sko af mrk. Nike Air Force. Læs resten af politirapporten her.
Politirapporten

Fødevarestyrelsen klar med råd om vegetarmåltider i børnehaver

Fødevarestyrelsen klar med råd om vegetarmåltider i børnehaver
Servér frugt eller grønt sammen med jernholdige fødevarer som fx æg og bælgfrugter – vær opmærksom på at tilbyde planteolier og brug ofte nødder og frø. Det er nogle af rådene i 'Kostråd til vegetariske måltider i børnehaver', som skal gøre det nemmere for personalet i professionelle køkkener at sammensætte måltider, der tager højde for børnehavebørns behov for næringsstoffer.
facebook