Påske på Esrum Kloster og Frederiksborg Slot – Knud Rasmussens Hus åbner og Gilleleje Går i Fisk

4 oplevelser til dig og familien i april

I april får du ikke tid til at sidde hjemme i sofaen. I påsken skal du både besøge Frederiksborg Slot og Esrum Kloster. Den 9. april skal du op og besøge Knud Rasmussens Hus, samt et smut til Gilleleje når det går helt i fisk deroppe d. 16. april.

LÆS BLANDT ANDET OM

·        Påske på Frederiksborg Slot

·        Knud Rasmussens Hus åbner op for sæsonen

·        Påske på Esrum Kloster

·        Gilleleje Går i Fisk

PÅSKE PÅ FREDERIKSBORG SLOT

I påsken kan man se enestående gobelinvævede duge fra 1600-årene.

De smukke duge er udsmykket med motiver af blomster og bibelske fortællinger. Sammen med dugene udstilles en historisk bordopdækning med tulipanudsmykning.

Børnene kan glæde sig til at Børnenes Danmarkshistorie i slottets gamle vinkælder genåbner i påsken. Her kan man opleve udstillingen ”Christian IV – barn og konge”.

KNUD RASMUSSENS HUS ÅBNER OP FOR SÆSONEN

Den 9. april slås dørene op til Knud Rasmussens Hus.

Oplev Særudstillingen ”Danske Øen – 5. Thule-Ekspedition 100 år” og besøg de stemningsfulde stuer, som fremstår med de originale farver og udtryk fra Knud Rasmussens tid.

PÅSKE PÅ ESRUM KLOSTER

Vær med når Esrum Kloster inviterer til kreativ påske. Lav den fineste påskepynt med naturens egne materialer.

I Klostergården på Esrum Kloster kan du i påsken lave smuk grafik og tryk, som kan bruges som kan pynte på dit påskebord. Lær hvordan du drypper dit eget lys af voks, og farv smukke påskeæg med rødløg, rødbede, persille eller gurkemeje.

GILLELEJE GÅR I FISK

Kom med til grejloppemarked, deltag i den nye sport fiskeminigolf og lær at bind en flue når Gilleleje går i fisk d. 16. april 2022.

Arrangementet foregår både i Gilleleje hallen og på havnen i Gilleleje. I Gilleleje Hallen kan du opleve det helt store grejloppemarked og måske gøre en rigtig god handel.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Overnatning til sommerferien

❤️ Oplevelser for børnefamilier

❤️ Lokale smagsoplevelser