Har du ideer til hvordan fremtidens bestyrelser på Lyngby-Taarbæk Kommune’s plejecentre skal formes?

Pressefoto Lyngby-Taarbæk Kommune

De er ved at udvikle rammer og vilkår for en ny plejecenterbestyrelse, der skal afprøves på Plejecenter Baunehøj i 2025. Grib chancen for at gøre en forskel og være med til at forme fremtidens plejecentre her i kommunen.

Send en mail til lenwh@ltk.dk med dit navn, telefonnummer og e-mailadresse senest den 1. september, så kontakter de dig.

Formålet er at skabe en bestyrelsesmodel for alle plejecentre, hvor borgere, pårørende og andre aktører fra civilsamfundet gennem dialog og medbestemmelse kan bidrage til styring og udvikling af kommunens ældrepleje og herigennem bidrage til større brugertilfredshed.

De søger derfor engagerede personer med interesse for ældreområdet til en referencegruppe. Som medlem af referencegruppen skal du give feedback til projektgruppens forslag til bestyrelsens ansvar, opgaver, sammensætning mm.

Projektgruppens samlede forslag til en bestyrelsesmodel vil også blive sendt i høring i referencegruppen, før den forelægges til politisk godkendelse og afprøves på Plejecenter Baunehøj.
De mødes tre gange i september-november fra kl. 17-18.30.

Læs her.