Dit Lyngby Logo

Brug for en at tale med?

Det forlyder, at flere og flere unge msitrives, men det står ikke helt klart, hvad man egentlig gør for at hjælpe og støtte de mange unge, der enten har det rigtig skidt, eller som bare ikke har det rigtig godt. Nogle unge har problemer med at få venner, mens andre oplever et pres for at være mere sociale, end de er og har lyst til at være. Nogle trives ikke derhjemme. Nogle bliver mobbet. Og nogle er ensomme. Andre har...
Brug for en at tale med?

Politirapporten

Politirapporten
Stjal tøj i Magasin, Lyngby

Lyngbys nye biografchef

Nordisk Films biograf i Kulturhuset i Lyngby fik den 1. marts 2023 en ny mand ved roret: Morten Korsgaard. Nordisk Film Biografer skriver i deres pressemeddelelse bl.a. følgende:
"Med en tidligere karriere inden for forskellige brancher, herunder Shopping Center Manager ved Fisketorvet og Category Director hos ALDI, har Morten stærke færdigheder inden for ledelse, forretningsudvikling og kundeoplevelser. Kerneproduktet - filmoplevelsen - vil altid...
Lyngbys nye biografchef

Pinsemorgen i Dyrehaven

Pinsemorgen i Dyrehaven
Skal du og vennerne eller familien på Bellevue strand eller måske ud på Eremitagesletten og se pinsesolen danse i år? Så vil det formodentlig glæde dig at vide, at I før eller efter kan lægge vejen forbi Peter Liep's Hus, Dyrehaven 8 i Klampenborg,  der pinsemorgen den 28. maj kl. 6.00-7.00 byder på et super hyggeligt arrangement med herlig morgenmad og levende musik med Bagsværd Bigband! Der skal købes billetter til arrangementet på forhånd.

Kunst for alle pengene

Kunstforeningen Lyngby holder til i portnerboligen ved Sophienholm, og ikke alene arrangerer de kunstnerbesøg, udflugter, foredrag, medlemsmiddag og endda en årlig kunstrejse. Der er tillige et stort  medlemslotteri, hvor sidste års erhvervede kunstværker udloddes!
Kunst for alle pengene

Ny bog og samtalekort

Ny bog og samtalekort
Sommerferien står snart for døren, og her kommer en idé til super interessant læsning og ikke mindst til gode samtaler samtaler i solen:
Maibritt Isberg Andersen fra virksomheden ZTRONG er netop udkommet med en ny interessant bog og spritnye samtalekort. Bogen hedder "At filosofere - en tilskyndelse" og den behandler med filosofisk tyngde blandt andet de problemstillinger, der nu engang er betingelser for livet.

Tre mænd anholdt på Klampenborgvej

Tre mænd er i aften, fredag, blevet anholdt i en bil på Klampenborgvej ved Helsingørmotorvejen i Lyngby, fortæller vicepolitiinspektør i Københavns Politi Simon Hansen til Ritzau.
Tre mænd anholdt på Klampenborgvej
facebook