Dit Lyngby Logo

3 sydspanske perler

Nu har du muligheden for at få varmen fra den sydspanske kyst indenfor i din stue med disse tre herlige vine. Jumilla bliver mere og mere respekteret for deres kvaliteter – smag her hvorfor!
3 sydspanske perler

Små ændringer i hverdagen kan have stor betydning for ældre med demens

Små ændringer i hverdagen kan have stor betydning for ældre med demens
Alle mennesker påvirkes hele tiden af de forskellige indtryk og sansestimuli, som vi får fra vores omgivelser, når vi bevæger os rundt i vores hjem, på arbejdspladsen eller ude i samfundet. Hvis man har en demenssygdom eller andre kognitive funktionsnedsættelser, kan det være svært at bearbejde sanseindtryk og orientere sig i rum og retning. Man kan for eksempel blive mere urolig, udadreagerende eller apatisk i sin adfærd.

Politirapporten

Det var formentlig overophedning af noget tøj, som var årsag til, at der klokken 18.31 tirsdag aften opstod brand i en tørretumbler i et vaskeri i Lundtofteparken. Ingen personer kom til skade ved branden.
Politirapporten

Konkurser rammer udsatte brancher i begyndelsen af året

Konkurser rammer udsatte brancher i begyndelsen af året
Hvis du har set flere overskrifter med restauranter og byggefirmaer, der kaster kokkehuen og fukssvansen i ringen og går konkurs, er det nok ikke helt forkert. Høj inflation, høje udgifter og lav forbrugertillid er, sammen med tilbagebetaling af coronalån, lige nu en hård modstander for de mest udsatte brancher i det danske erhvervsliv. I den netop overståede januar gik henholdsvis 59, 31 og 51 procent flere virksomheder konkurs i brancherne restauration, byggeri og handel sammenlignet med januar 2022.
facebook