Dit Lyngby Logo

Kom ned i et sundt gear

Efter en behandling hos Rikke går man ud i verden i et gear, som er mere menneskevenligt, end det man kom ind med. Det kan helt konkret måles på hjernebølgehastigheder, og beskrives af mange klienter som at ‘komme ud af en dis’. Rikke kalder det et ‘helbredende gear’ – for når kroppen er i den tilstand, kan den hurtigt restituere efter en belastning. Sportsfolk kender fænomenet, at musklerne skal hvile efter hård træning – og det samme gælder for vores psyke.
Kom ned i et sundt gear

Glædelig selvforkælelsesdag

Glædelig selvforkælelsesdag
Valentines ER selvforkælelse. Lantz CPH har skabt en box, der tilbyder dig den ultimative selvforkælelse og hygge om dig selv, med eller uden partner. Boksen indeholder 10 skønne masker og en gratis gave.

Er du et ordentligt menneske?

Udgangspunktet for bogen er de syv laster, som du skal bekæmpe med de syv dyder – på en balanceret og motiverende måde, hvor du bliver udfordret og udvikler din etiske dømmekraft, mens du får syv pejlemærker, du kan bruge i dit lederskab og i dit liv. Derfor er bogen naturligvis at finde på litteraturlisten til protreptikeruddannelsen – en uddannelse, som i den grad vil hjælpe dig med at definere, hvad det gode, tænkende menneske er for dig – og støtte dig i din udvikling hen mod idealet.
Er du et ordentligt menneske?

Uge Sex 2023: Myter og misforståelser om kroppen florerer fortsat

Uge Sex 2023: Myter og misforståelser om kroppen florerer fortsat
Når det den 6. februar 2023 ringer ind til årets Uge Sex, er temaet krop, myter og misforståelser på skoleskemaet.

NORDENS STØRSTE RESTAURANTFESTIVAL

I vinterferien åbner ca. 250 restauranter i 50 byer i Danmark atter dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival fra 10.-19. februar. Her vil landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, madoplevelser og minder, man tager med sig hjem. Der er her masser af fristende menuer i Lyngby.
NORDENS STØRSTE RESTAURANTFESTIVAL

Prøvestenscentrets blomsterbutik

Prøvestenscentrets blomsterbutik
Med sin gode beliggenhed i det sydlige Helsingør tiltrækker Frøken Caia’s Blomster Oase kunder fra nær og fjern, bl.a. Lyngby. De skønne buketter er naturligvis en vigtig del af succesen, men Caia Bøgedals sans for service har også meget at sige. Kunderne får altid et smil og en sludder, hvis de ønsker. Mange nordsjællændere er stamkunder hos Caia, og de fremhæver både den gode service og den høje kvalitet, når de skal forklare, hvorfor de godt kan lide at handle her.

Dining Week - Brede Spisehus

Spisehuset er en moderne frokost- og aftenrestaurant i Brede Værk’s gamle kantinebygning fra 1893. Her serverer de klassiske frokostretter i nye klæder og innovativ sæsonbetonet gastronomi tilberedt af deres dedikerede team af kokke.
Dining Week - Brede Spisehus

Energistyrelsen offentliggør undersøgelse om varmecheck

Energistyrelsen offentliggør undersøgelse om varmecheck
Efter udbetalingen af varmechecken i august 2022 bad daværende klima-, energi og forsyningsminister Dan Jørgensen Energistyrelsen om at undersøge, hvor rigtigt varmechecken har ramt i forhold til, hvem aftalekredsen politisk gerne ville hjælpe. På den baggrund har Energistyrelsen undersøgt antallet af udbetalinger, der kan være påvirket af fejl eller mangler i data.

Falske sms’er i omløb

Der er falske sms’er i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være fra MitID-kundesupport. Svindlerne udnytter MitID til at forsøge at franarre borgere personlige oplysninger og koder. Bliv klogere på, hvordan du spotter en falsk henvendelse, og hvordan du skal forholde dig i situationen.
Falske sms’er i omløb

Politirapporten

Politirapporten
Kl. 18.55 fik politiet en anmeldelse fra en 48-årig kvinde, som oplyste, at hun havde været på vej hjem fra træning da en mand var kommet løbende og havde hevet hendes håndtaske af skulderen og var løbet videre mod Bauneporten. Forurettede var løbet efter men havde ikke kunne løbe tyven op, der var forsvundet ind i parken ved Bauneporten. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/01/23-2023/01/31.
facebook