Dit Lyngby Logo

Skybrud og storme bekymrer ikke danskerne

Sommeren er over os, og det er tid til at nyde det skønne vejr. Men lige så dejligt solens stråler føles i ansigtet, lige så lunefuldt er vejret.
Skybrud og storme bekymrer ikke danskerne

Politirapporten

Politirapporten
Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/07/04-2022/07/12.

Vin fra Ventoux har aldrig været bedre!

Som navnet "Le Retour" antyder, handler det her om at komme tilbage til rødderne inden for selve vinfremstillingen. Denne forrygende vin er nemlig ikke maskeret af hverken fadlagring eller andre tricks. Der er fuld fokus på frugt og friskhed - og ja, du får her en "ægte" vin, der bærer præg af frisk bærfrugt, samt lækre provencalske krydderier. Simpelthen forrygende!
Vin fra Ventoux har aldrig været bedre!

Hop bare i bølgen blå - også på private strande

Hop bare i bølgen blå - også på private strande
Når temperaturerne i disse dage når op over 20 grader, så har mange lyst til at kaste sig i bølgen blå og blive afkølet. Og det er bare at springe ud i det. Selv på de private strande må du bade, og du må faktisk også gerne slå dig ned og opholde dig, hvis der er mindst 50 meter til beboelse. Og med 50 meter til beboelse menes der bogstaveligt talt beboelse. Et skur eller anneks tæller ikke.

Landets dyreinternater bugner: knap 2000 dyr netop nu

Katte, killinger, kaniner, hunde, marsvin og fugle. Det er blot nogle af de utrolig mange dyr, som netop nu sidder på Dyrenes Beskyttelses 10 landsdækkende internater. Omkring 2000 dyr er på nuværende tidspunkt indskrevet på internat. Sæsonen er ikke på sit højeste endnu, og antallet stiger dagligt. Sammenlignet med samme tid, sidste år, er det en stigning på over 30 %.
Landets dyreinternater bugner:  knap 2000 dyr netop nu

Ensretningen vendes på Lyngby Hovedgade

Ensretningen vendes på Lyngby Hovedgade
Torsdag den 14. juli vendes den midlertidige ensretning på Lyngby Hovedgade som en del af Lyngby-Taarbæk Kommunes byrumsforsøg. 

Sennheiser

B&W PX7 S2 er lækre høretelefoner med suveræn lyd, god ANC og eksklusivt design Se alle vores fede sommernyheder 2022
Sennheiser
facebook