Dit Lyngby Logo

Vinterferieaktiviteter og ny fuglekiggerplatform ved Holløse Bredning

For mange er vinterferien lige om hjørnet, og måske vintersolen frister til at komme ud og få friske røde kinder af den kølige februarluft. Nationalpark Kongernes Nordsjælland byder på et væld af dejlige oplevelser for både børn og voksne - også om vinteren. Så det er bare med at komme ud og nyde det. Du kan f.eks. nå et af årets sidste kolde vinterdyp i Esrum Sø, lade dig fordybe i kontrasten mellem lyngbevokset landskab og bronzeskulpturer i Rusland, opleve bævere ved Arresø eller gå i H.C. Andersens fodspor ved Marienlyst Slotshave. Vi har samlet 5 gode nationalparkoplevelser, du og familien kan kaste dig over i vinterferien
Vinterferieaktiviteter og ny fuglekiggerplatform ved Holløse Bredning

Historisk godt regnskab fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Historisk godt regnskab fra Sparekassen Sjælland-Fyn
Med et overskud før skat på 531,0 mio. kr. i 2021 leverer Sparekassen Sjælland-Fyn det hidtil bedste resultat i sparekassens historie. Efter skat udgør resultatet 443,5 mio. kr., hvilket forrenter primo egenkapitalen med 13,1 pct. Resultatet afspejler den fire-årige rejse, sparekassen har været på med strategiplanen Nye Veje, hvor en række strategiske initiativer bl.a. har løftet basisindtjeningen til et permanent højere niveau.

Ekstra nedsatte vine fra Piemonte!

Denne perle smager intet mindre end formidabelt! Smagen er tør, meget blød og nærmest parfumeret. Samtidigt formår vinen på bedste vis at kombinere kraften fra Nebbiolo med en helt usædvanlig ynde. Riserva-betegnelsen får vinen ved at lagre minimum 50 måneder heraf skal de 9 være på træfade. Genial til oksekød og vildt. Vinen har gavn af et par timers luft.
Ekstra nedsatte vine fra Piemonte!

Efterspørgslen på fastelavnsboller eskalerer sådan lykkes du med bagværket

Efterspørgslen på fastelavnsboller eskalerer  sådan lykkes du med bagværket
Allerede fra begyndelsen af januar har bagerier landet over oplevet rekordstor efterspørgsel på fastelavnsboller. Foto: PR. Pressemeddelelse - 10 Februar 2022 Efterspørgslen på fastelavnsboller eskalerer sådan lykkes du med bagværket

Oplevelser i vinterferien for hele familien i Nordsjælland

Vinterferien byder på mange spændende oplevelser. Vi har udvalgt fire ting, vi synes, du skal se nærmere på.
Oplevelser i vinterferien for hele familien i Nordsjælland

Politirapporten

Politirapporten
Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/01/31-2022/02/08.

Vi tilkobler nye afvandingsledninger på Klampenborgvej

Vi opstiller vejmateriel i aften- og nattetimerne For at kunne koble de nye ledninger til det eksisterende kloaknet, er det nødvendigt at lave en delvis spærring af Klampenborgvej i uge 7, hvor mange holder vinterferie.
Vi tilkobler nye afvandingsledninger på Klampenborgvej
facebook