Musik kan løfte stemningen til en hyggelig aften med grillbøffer på terrassen, og det er helt sikkert hyggeligt at lytte til dine favoritter ud igennem havedøren. Men dunkende bas kan hurtigt blive til din nabos dunkende hovedpine. Især hvis han eller hun er mere vild med fuglesang end med din musik. Hvad gør du så?

Rigtige udendørshøjtalere er alle tiders løsning, hvis du elsker musik og samtidig gerne vil undgå at starte en nabokrig. Du behøver ikke at skrue op for lyden i stuen, og hvis udendørshøjtalerne er placeret det rette sted, så kan du nyde alle detaljerne i musikken, også selvom du spiller lavt. Det er win-win for dig, din nabo og ikke mindst musikken – du får nemlig vaskeægte stereolyd.

Bowers & Wilkins

AM-1

Udendørshøjtaler

5.998,-

/ par

Argon Audio

OUT6

Udendørshøjtaler

1.798,-

/ par

SONOS AMP + Outdoor

Kompaktanlæg med Streaming

12.597,-

/ System

Bowers & Wilkins

Marine 6

Indbygningshøjtaler til loft

5.198,-

/ par

Bowers & Wilkins og Bluesound – så godt kan det gøres

En af vores egne udendørs favoritter er den superlækre AM-1 fra Bowers & Wilkins. Den klarer vejr og vind og er pakket til randen med audiofile B&W-løsninger. For eksempel den Nautilus-ladede aluminiumsdiskant og en seriøs 5″ bas/mellemtone, som får ekstra punch gennem en slavebas på bagsiden af højtaleren. Tilføj et godt streamingmusikanlæg – f.eks. den kompakte POWERNODE fra Bluesound – så kan du nyde den ikoniske B&W-lyd ude på terrassen med fuld trådløs kontrol fra din telefon!

Kig forbi din nærmeste HiFi Klubben – så hjælper vi dig med at få udendørslyd på den lækre måde. Det kan gøres både smart, økonomisk og trådløst.

LÆS MERE
OM UDENDØRSLYD

Transportabel udendørslyd

En transportabel Bluetooth-højtaler med indbygget batteri giver dig nem trådløs musik overalt, både udendørs, på farten og hjemme hos dig selv. Her er en guide til, hvordan du finder den helt rigtige model til dit behov.

Sonos

Roam

Trådløs højtaler med batteri

1.490,-

/ stk

Bang & Olufsen

Beosound Explore

Trådløs højtaler med batteri

1.395,-

/ stk

DALI

KATCH G2

Trådløs højtaler med batteri

2.899,-

/ stk

SOUNDBOKS

GO

Trådløs højtaler med batteri

5.199,-

/ stk

KUNDESERVICE

BUTIKKER & ÅBNINGSTIDER

LEVERING & RETURNERING

FINANSIERING

Din lokale butik HiFi Klubben Europaplads 4, 8000 Aarhus

30 dages Buy & Try

3 års medlemsgaranti