LTK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om seniorugen:

Morgengymnastik, cykelture, gåture, foredrag, rundvisninger, musik, åbent hus, fællesspisning – og masser af snak, grin og inspiration.

Seniorugen 2019 i Lyngby-Taarbæk Kommune er i fuld gang og en kæmpe succes.

Ugen er målrettet kommunens seniorer og har fokus på inspiration, fællesskab, livsglæde, kulturelle oplevelser og en sund livsstil. Ugen er arrangeret af Lyngby-Taarbæk Kommune i samarbejde med lokale foreninger, organisationer, frivillige og kulturelle institutioner.

Seniorugen byder på 88 forskellige aktiviteter.

Borgmester Sofia Osmani siger: “Ligesom de foregående år er Seniorugen en mulighed for at se og afprøve nogle af de mange lokale tilbud, som findes i Lyngby-Taarbæk. Formålet med Seniorugen er at inspirere til en sund og aktiv livsstil – og i år er der ekstra mange inspirerende aktiviteter inden for både de etablerede motionstilbud og den fysiske aktivitet, du selv udøver fx ved at gå eller cykle en tur,” siger borgmester Sofia Osmani og forsætter: “Vi har sammen med lokale foreninger og frivillige skabt et fantastisk program – det har aldrig været større og mere alsidigt. I år når vi også ud til alle bydele, hvilket har været et stort ønske hos både arrangørerne og deltagere. Så jeg tror, det bliver en god uge med noget for enhver smag.”

Tag din nabo med

I år har arrangørerne særlig fokus på også at få borgere med til Seniorugen, som ellers har svært ved at komme ud ad døren af enten psykiske eller fysiske grunde.

Formand for Social- og Sundhedsudvalget Bodil Kornbek siger: “Seniorugen er for alle kommunens seniorer, også dem som kan have lidt svært ved at komme hjemmefra. Jeg synes, vi har et fælles ansvar for hinanden – og derfor opfordrer vi alle deltagere til at tage et kig rundt i deres lokale bekendtskabskreds for at invitere fx en nabo eller god ven med. For at imødekommende dårligt gående tilbyder vi som noget nyt kørsel til udvalgte af arrangementer.”

 

 

 

Del på de sociale medier