Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 12.05.2023-23.05.2023

g

FUH. Spirituskørsel m/p-skade, Lyngby-Taarbæk

Kl. 22.13 torsdag aften skete der et alvorligt færdselsuheld på Vejporten i Lyngby. En 49-årig mand kørte spirituspåvirket ad Vejporten mod vest med 50-60 km., og modkørende – en 25-årig mand på motorcykel kom ad Vejporten mod øst med ukendt hastighed. Billisten var kommet over i den modsatte vejbane, hvor han påkørte motorcyklisten frontalt. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter i kritisk tilstand. Fredag formiddag var den 25-årige i kritisk tilstand, men han er uden for livsfare. Den 49-årige mand blev anholdt.

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Mandag aften blev en 27-årig lokal mand sigtet for hærværk, idet han havde revet vinduesviskerne af op mod 10 biler, som holdt parkeret på Christian X’s Allé.

Stjal tøj i Magasin, Lyngby

En 65-årig kvinde fra Birkerød blev søndag kl. 15.06 taget for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade, hvor hun havde flere beklædningsgenstande.

Tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Klokken 00.19 natten til fredag brød tre personer ind i en varebil, som stod på Chr. X’s Allé. Det var på anmeldelsestidspunktet ikke opgjort, hvad der var stjålet. De tre mænd forlod stedet i en koksgrå stationcar af mærket Audi på svenske nummerplader.
h

Foto: ABW