Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/05/10-2019/05/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Falsk hjemmeplejer på spil

Kgs. Lyngby: En falsk hjemmeplejer var mandag ved middagstid på spil i Bøgeparken. Her ringede en kvinde på døren hos en 82-årig kvinde og udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Den 82-årige bød kvinden indenfor og de sad først og talte sammen ved køkkenbordet. Kvinden sagde så, at hun lige skulle hente nogle papirer, men kom ikke tilbage og den 82-årige opdagede efterfølgende, at hendes smykker, som havde ligget i to skuffer i gangen, var stjålet. Den falske hjemmeplejer beskrives som østeuropæisk af udseende, 30 år, 168 cm høj og spinkel af bygning. Hun var brun i huden, talte dansk med accent og var iført hvid jakke og lange bukser.

Mand satte ild til cykler

Kgs. Lyngby: En mand satte mandag aften klokken 23.07 ild til to cykler på Jernbanepladsen ved at antænde en cykelkurven på den ene cykel og sadlen på den anden. Manden beskrives som dansk af udseende 180-190 høj, 40-50 år, iført grå hættetrøje med neon skrift på forsiden og mørke bukser. Han medbragte en mørk rygsæk.

Butikstyve snuppet

Kgs. Lyngby: To mænd på henholdsvis 36 og 37 år, den ene fra Værløse og den anden fra Ikast, blev søndag eftermiddag klokken 15.05 taget for butikstyveri i Normal. De to mænd blev anholdt og taget med på politistationen, og det skal nu vurderes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Fremmed mand stod i have

Kgs. Lyngby: Da en 24-årig kvinde og hendes søn tirsdag eftermiddag klokken 15.45 var i haven ved deres hjem på Nybrovej for at spille bold, stod der pludselig en fremmed mand i haven. Kvindens søn var netop løbet rundt om hushjørnet for at finde sin fodbold, og da den 24-årige kvinde kom om til ham, stod sønnen sammen med en fremmed mand. Den fremmede spurgte, om den 24-årige og hendes søn boede alene og da hun svarede benægtende til dette, løb han fra stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, 30 år, 200 cm høj, almindelig af bygning med lyst, kort hår. Han var iført beige trøje og bukser.

Kvinde overfaldet i tog

Kgs. Lyngby: En 21-årig kvinde fra Lyngby blev mandag eftermiddag klokken 16.25 overfaldet af to andre kvinder i S-toget ved Lyngby Station. De to gerningskvinder mente, at den 21-årige var gået ind i den ene af dem, og spyttede den 21-årige i ansigtet og rev hende i håret. De to kvinder beskrives som:

A: Kvinde, udenlandsk af udseende, 16-17 år, 165-167 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden, sort, langt, bølget hår. Iført blå militærbukser og sort jakke

B: Kvinde, udenlandsk af udseende, 20 år, 165-167 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden med sort hår. Iført sort tøj og tørklæde.

Stjal byttepenge

Kgs. Lyngby: Ved et indbrud i tøjforretningen BadBoys/BadGirls i Lyngby Storcenter søndag morgen mellem klokken 08.40 og 08.52 er der stjålet byttepenge.

Besiddelse af euforiserende stoffer

Kgs. Lyngby: En 27-årig mand fra Søborg forsøgte klokken 02.20 at løbe fra en patrulje, som havde truffet ham på Klampenborgvej ved Kanalvej. Patruljen fik standset den 27-årige, og det viste sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.