Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/04/23-2021/05/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk mod bil

Kgs. Lyngby: En BMW, som holdt på Hollandsvej, har mellem søndag aften klokken 19.30 og mandag morgen klokken 06.30 været udsatfor hærværk. Bilens bagdæk er punkteret, en baglygte er blevet knust og der er lavet flere ridser i bilens lak. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 07.42.

Sigtet for narkokørsel

Hellerup: Mandag eftermiddag klokken 15.50 blev en 19-årig mand fra Dyssegård standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af cannabis, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Kvinde udsatte taxachauffør for vold grundet disputs om mundbind, Kgs. Lyngby

Klokken 21.35 opstod der på Lyngby Hovedgade en uoverensstemmelse mellem en 41-årig kvinde fra Virum og en taxachauffør, da sidstnævnte bad kvinden om at iføre sig mundbind i taxaen. Det ville kvinden ikke efterkomme, og da taxachaufføren bad hende om at stige ud af bilen, slog hun ham flere gange på hænderne inde i bilen og sparkede efterfølgende til ham uden for taxaen. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt kvinden og sigtede hende for vold.

Sigtet for besiddelse af en joint, Kgs. Lyngby

En patrulje traf klokken 23.00 en 27-årig mand uden kendt adresse, som var i besiddelse af en joint på et grønt område ved Emil Pipers Vej. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Sigtet for narkokørsel i frakendelsestiden

Virum: Søndag eftermiddag klokken 14.06 blev en fra standset af en patrulje, da han kom kørende ad Kongevejen. Han blev sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da det kunne konstateres, at han var påvirket af narko og tidligere var frakendt førerretten. Han blev tillige taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Ild i container

Kgs. Lyngby: Onsdag eftermiddag klokken 15.16 var der ild i en byggecontainer på Nørgaardsvej. Nørregårdsvej blev spærret ved Lyngby Hovedgade og Kanalvej, mens brandvæsenet fik situationen under kontrol.

Kørsel i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

Klokken 01.10 blev en 24-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen ved frakørsel 16 Klampenborg. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet på en bil.

Katalysator stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem søndag aften og mandag formiddag er en katalysator stjålet fra en bil, som hold på Engelsborgvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 09.05.

18-årig sigtet for forsøg på manddrab

Kgs. Lyngby: En 18-årig ung mand fra Ballerup er blevet sigtet for forsøg på manddrab efter et overfald på en 15-årig ung mand fra Jægerspris. Overfaldet skete i en lejlighed på Lyngbygårdsvej mandag aften klokken 18.50, hvor den 15-årige blev slået i hovedet med et bat. Den 18-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, tirsdag, klokken 13.00 i Retten I Lyngby.