Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/03/09-2020/03/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 30-årig kvinde blev mandag eftermiddag klokken 14.35 taget for butikstyveri i Sport24 i Lyngby Storcenter. Kvinden havde stjålet en trøje og blev opdaget af en centervagt.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

Klokken 09.57 blev det anmeldt, at en personbil kørte langsomt op og ned af Torsvang, og at den også havde gjort det de seneste nætter, hvorfor anmelderen mistænkte, at det var en indbrudstyv, der sonderede området.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at det var en hjemmehjælper, som var ny på ruten og derfor kørte langsomt for at navigere.

Der skal alligevel lyde ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Tyveri fra varebil, Lyngby

Klokken 11.36 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 11.00 var blevet stjålet en større mængder værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på Bøgevangen.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

Klokken 17.06 blev det anmeldt, at tre mænd rendte rundt på taget af Lindegårdsskolen, ligesom de kastede med genstande mod ruderne. Anmelderen råbte dem derfor an, hvorefter de stak af fra stedet.

Politiet blev sendt til stedet, men de tre mænd blev ikke antruffet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kongens Lyngby

Klokken 17.20 blev tre hashrygende unge mænd truffet i et skur på legepladsen ved Børnehuset Carlshøj. De tre blev visiteret, og på den ene, en 17-årig ung mand fra Virum, blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette. De to andre unge mænd var også under 18 år , og alle tres forældre blev derfor underrettet om forholdet.

Kørte trods forbud

Kgs. Lyngby: Torsdag aften klokken 21.43 kørte en 28-årig mand fra Græsted bil, selvom han tidligere havde fået et kørselsforbud. Manden blev standset på Helsingørmotorvejen og sigtet for kørsel uden førerret.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 20-årig kvinde fra København blev ét minut efter midnat fredag standset, da hun kom kørende ad Gammelmosevej. Kvinden havde imidlertid ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Brand i skraldespand

Kgs. Lyngby: En politipatrulje opdagede klokken 06.31 torsdag morgen, at der var sat ild til en skraldespand ved et skur i nærheden af boldbanerne ved Engelsborgskolen. De sørgede derfor for, at ilden blev slukket.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 11. – 12. marts 2020

Besiddelse af stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 22.14 traf en patrulje to unge mænd i parkeringskælderen under Kinopalæet. Ved visitation konstaterede patruljen, at den ene mand, en 18-årig fra Virum, var i besiddelse af en mindre mængde hash, mens den anden, en 19-årig fra Kgs. Lyngby, var i besiddelse af en mindre mængde hash samt en joint. De blev derfor begge to sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Langsom kørsel på motorvej førte til sigtelse for narkokørsel, Hørsholm

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 01.03, kørt en bil meget langsomt på Helsingørmotorvejen omkring afkørslen til Hørsholm. Bilen kørte også uden rette lygteføring og med flade dæk. En patrulje kørte til området for at kigge efter bilen, og på Frederiksborgvej passerede de en bil, som passede på beskrivelsen.

Patruljen henvendte sig derfor til føreren af bilen, en 23-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Et narkometer viste, at hun formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og hun blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Kvinden kunne heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, da hun ikke havde erhvervet sig et sådant, og derfor sigtede patruljen hende også for kørsel uden førerret.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Christian X’s Alle i krydset ved Engelsborgvej blev en 29-årig mandlig knallertfører fra området standset af en patrulje klokken 04.30. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt på knallerten, mens han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 10. – 11. marts 2020 i Nordsjællands politikreds

Ild i skur

Kgs. Lyngby: Klokken 04.19 natten til tirsdag var der ild i et skur på Jernbanevej. Brandvæsenet fik slukket ilden, og der skal nu foretages tekniske undersøgelser for at se, om årsagen til branden kan findes.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 09. – 10. marts 2020

Mænd kom op at toppes

Kgs. Lyngby: Tre mænd kom søndag eftermiddag klokken 17.23 op at toppes i bus 300S ved Lyngby Station. Tumulten fortsatte ved busholdepladsen, hvorefter to af mændene tog toget og den tredje gik fra stedet. Tumulten blev anmeldt af en 27-årig kvinde fra Rødovre. Den mand, som blev overfaldet af de to andre, er en 32-årig mand fra Lyngby. Han ønskede i første omgang ikke at vente på, at politiet kom til stedet, men henvendte sig senere telefonisk til Nordsjællands Politi.