Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 291116-071216. Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Narkohandel, Lyngby. Tidspunkt: 02/12-2016. Kl. 1500 anmeldtes det at der var samlet en del unge mennesker omkring en adresse på Lyngby Hovedgade, hvilket omkringboende blev generet af, ligesom det skabte nogen utryghed i området. Patruljer til stedet, hvor de bl.a. standsede en personbil på Stades Krog, hvor der blev fundet narkotika i bilen, hvorfor der blev foretaget anholdelse af en 17 årig dreng fra Valby, en 23 årig mand fra København og en 20 årig mand fra Valby. De blev taget med på stationen og den 23 årig blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

Indbrud på byggeplads, Lyngby. Tidspunkt: 29/11-2016. Kl. 0050 anmeldtes fra en byggeplads på Rævehøjvej, at der var set nogle personer med lommelygter på pladsen, ligesom der blev hørt lyde. Patruljer til stedet, hvor de fandt frem til at der var klippet hul i hegnet og at der havde været indbrud i flere containere på stedet, hvor hængelåsene var skåret over og der var fjernet diverse værktøj. Rondering i området førte frem til anholdelse af to rumænske mænd, i alderen 22 og 26 år, der begge taget med på stationen.