For kort tid siden lancerede NAD et nyt, fedt hi-fi-anlæg, som både lyder godt og er en fryd for øjet, samtidig med at det fylder minimalt i reolen. Den nye C700 giver dig alt, hvad du skal bruge for at streame din favoritmusik i topkvalitet fra f.eks. TIDAL eller Spotify. Med 2 x 80 strømstærke watt har den masser af kræfter, og du skal bare tilføje et par gode hi-fi-højtalere fra f.eks. DALI eller Bowers & Wilkins – så har du et fantastisk velspillende og stilrent stereoanlæg!

NAD

C700

Kompaktanlæg med Streaming

11.999,-

/ stk

NAD

C700 + DALI OPTICON 1 MK2

Stereosystem

17.997,-

/ System

Genial til TV-lyd

Med C700 er det supernemt at få fed TV-lyd. HDMI-tilslutningen gør nemlig, at C700 automatisk tænder og slukker sammen med dit TV, og du kan styre lydstyrken med din eksisterende TV-fjernbetjening. Du behøver ikke at vide noget som helst om teknik for at bruge anlægget, og på den måde kan hele familien være med til at nyde den gode lyd.

NAD

C700 + Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

Stereosystem

17.997,-

/ System

NAD

C700 + DALI OBERON 7

Stereosystem

21.997,-

/ System

Klar til trådløs musik i hele dit hjem

NAD C700 har i øvrigt indbygget Bluesound, så du nemt og hurtigt kan udvide dit lydsystem til et ægte multirumssystem med trådløse Bluesound højtalere i alle de rum, du har lyst til. Du kan styre musikvalg og lydstyrke individuelt i alle rum med Bluesound appen, og alle i familien kan koble sig på systemet med hver deres telefon. Spil i ét rum ad gangen, eller fyr op for dit yndlingsnummer i hele hytten – Bluesound er klar til det hele!

VIL DU VIDE MERE OM NAD C700?