Frilandsmuseet forvandles til en pestramt mareridtslandsby. Tør du tage med på en skræmmende nattevandring?
I år skruer Frilandsmuseet nord for København endnu mere op for skræk og rædsel i anledningen af Halloween med deres nye horror-oplevelse ‘Den sorte død’.
I forbindelse med Halloween åbner Frilandsmuseet på udvalgte dage for en portal til en mørk og dyster fortid. En fortid hvor den sorte død har lagt Danmark øde og paranoiaen hersker overalt. Museets gæster kommer til at træde ind i en sygdomsramt landsby, hvor desperationen for at finde en kur hersker og der er ingen grænser for, hvad mennesker vil gøre for at overleve.
På Frilandsmuseet er der ikke brug for vilde special effects. Når mørket er over museet, er der langt fra den idylliske oplevelse gæster får om dagen. Husene er skæve, gulvene knirker, dørene smækker uden varsel og der er virkelig mørkt.
‘Den sorte død’ er skabt i et samarbejde mellem Frilandsmuseet og instruktør Peter Langdal, der har skabt en oplevelse, der vil få publikums adrenalin til at pumpe.
“Der findes ikke noget mere magisk end Frilandsmuseet ved nattetid. Det er jo en kendt sag, at
museet er hjemsøgt og der findes en del gengangere i og imellem husene. Det greb har vi brugt til
at skabe en skræmmende oplevelse, der viser Frilandsmuseet fra dets værste side ” – Instruktør,
Peter Langdal.
Turen varer 45 minutter og det er en vandring i og imellem museets huse, hvor uhyggen hærger. Der er hyret professionelle skuespillere ind, så gæster kan forvente jump scares, kuldegysende lyde og nervepirrende møder med det, der gemmer sig i mørket.
“Vi håber på, at gæsterne løber skrigende ud af museet, men selvfølgelig også, at de kommer
tilbage, når det bliver lyst igen” siger publikumschef, Peter Darger.
Link