Lyninco

Christian X’s Alle 116
DK-2800 Kgs. Lyngby
info@lyninco.com
Tel: (+45) 2043 1916

Teknologiudvikling og Forretningsudvikling

Lyninco rådgiver og assisterer virksomheder i innovation og udviklingsprojekter. Navnet er en forkortelse for Lyngby Innovation Company. Brug af ny teknologi i virksomheder giver store fordele såsom gladere kunder, vækst i omsætning og besparelser i indkøb, produktion, salg mm. Men der er også risici. Lyninco hjælper med at sætte udviklingsprojekter i søen og sikre succesfyldt gennemførelse ud fra mottoet ”Udvikling i dag – Værdi i morgen”.

Indehaveren af Lyninco er Hans Enggrob, der har en baggrund som civilingeniør suppleret med en økonomi- og lederuddannelse. Han har årtiers erfaring med teknologiudvikling som rådgivende ingeniør. Som innovationschef hos DHI har han deltaget i store landsdækkende såvel som internationale udviklingsprojekter. Han har etableret spin-off virksomheder, og han har været direktør i et indisk datterselskab i nogle år. Senere var han direktør for IPU, et mindre produktudviklingsfirma IPU tilknyttet DTU. Lyninco er stiftet i 2018.

Teknologi ændrer samfundet – en industriel revolution er undervejs

I 1990-erne var IT informationsteknologien i stor udvikling. Senere var det nano- og mikroteknologi, som har banet vejen for nye materialer og apparater. Bioteknologi har også åbnet op for helt nye muligheder indenfor behandlinger, fødevarer og energi. Der er startet en fjerde industriel revolution ved, at disse teknologier i stigende grad kobles sammen. Det åbner for helt nye måder at lave forretning og handle med hinanden på. Virksomheder kan via omhyggelig planlægning, og med hjælp fra Lyninco, udvikle deres eksisterende forretning ved at tage relevante teknologier til sig.

Styrken i netværk udnyttes

Et udviklingsprojekt kræver dygtige folk med de rette specialer på rette tidspunkt. Lyninco trækker på et netværk af freelancere, erfarne eksperter, specialistvirksomheder og eventuelt investorer eller fonde for at kunne sætte det rette team. Det tilpasses det enkelte projekt fra gang til gang for at sikre den mest effektive vej til fremtidig værdi for kunden.

sølvpartner