HCC Vej og Park
Telefon: 76 200 200
Vagtnummer: 40 131 737
E-Mail: hcc@hccvejogpark.dk

HCC Vej og Park på Facebook

Har du brug for professionel hjælp til haven, parken, vejen eller p-pladsen, tilbyder HCC Vej og Park sin assistance. Firmaet har et af sine hovedsæder i Nordsjælland, hvorfra man betjener en række faste kunder i Lyngby.

HCC Vej og Park tilbyder professionel hjælp til alle udfordringer på udendørsarealerne, du måtte stå overfor.

Det gælder græsslåning, hækklipning, træfældning, træbeskæring, stub- og rodfræsning, og ikke at forglemme at de også påtager sig opgaver som anlægsgartner og snerydning om vinteren.

HCC Vej og Park har den indstilling, at opgaven først er løst, når kunden er tilfreds.

Erfaring og ekspertise
Efter at have været i markedet i mere end 10 år, har de samlet et team af medarbejdere, der alle har stor erfaring og kan håndtere alle opgaver indenfor have- og park-services.

Træfældning er et af HCC Vej og Parks specialer. De kompetente folk fælder hurtigt, sikkert og billigt små og store træer overalt i Nordsjælland. De sørger naturligvis for at rydde op efter sig eller du kan få savet dit træ til brænde.

Har du brug for at få fræset stub og rødder for at klargøre til ny belægning eller plæne, kan HCC Vej og Park også hjælpe med det. Måske er træfældning ikke nødvendigt – måske kan du nøjes med topkapning, kronereducering eller anden træbeskæring?

Kontakt HCC Vej og Park for god rådgivning fra fagfolk, der kender alt til træer og ved besked om havedesign.

Anlægsgartner og entreprenøropgaver i Lyngby
Ønsker man sig en ny have, eller at give den gamle en opfriskning, står HCC Vej og Park klar med råd og vejledning. De har stor ekspertise i blandt andet omlægning af haver, terrasselægning, indkørsler, stier og pladser.

Udendørsarealer
Er man en forening i Lyngby, kan man med stor fordel nyde godt af vores sølvpartner plus HCC Vej og Parks ydelser, både mht. parkeringsarealer, men så sandelig også de grønne områder.

Man kan med fordel oprette en serviceaftale, der inkluderer præcis det man ønsker, og det giver kontante fordele og mindre administration med en aftale.

Kontakt HCC Vej og Park for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Har du en opgave, stor eller lille, så kontakt HCC Vej og Park på telefon: 70 200 200

Døgnvagt ved akutte problemer, mobil: 40 131 737