AS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Nyvaskede vinduer i Lyngby
Man bliver så glad, når solen skinner… med mindre vinduerne trænger til vask. For når lyset strømmer ind gennem snavsede vinduer, ser hele rummet beskidt ud. Når alskens pletter, snavs og støv kommer frem i lyset, er der heldigvis hjælp at hente hos det AS Polering og Rengøring.

Firmaet blev stiftet i 2012 med vinduespolering som speciale. Siden er forretningen udvidet til langt mere end vinduer. Som firmanavnet antyder, tilbyder AS Polering og Rengøring at komme hele vejen rundt i dit hjem eller firma. Fra loft til gulv, alle rum rengøres indtil du er tilfreds.

Få en fast aftale
AS Polering og Rengøring opfylder alle dine ønsker til vinduespudsning og andre rengøringsopgaver. Nogle vinduer skal pudses en gang om måneden, andre skal måske kun vaskes en gang om året – du kan med fordel lave en fast aftale med AS Polering og Rengøring om vinduespudsning med de intervaller der passer dig.
Hvad angår firmaets spidskompetence – vinduespudsning og -polering – tilbydes indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv.

Pæne fliser
Et flot haveanlæg hvor stierne slynger sig gennem smukke nyklippede plæner og frodige staudebede, for at gøre ophold på solrige eller skyggefulde terrasser, tager sig bedst ud, hvis fliserne er fri for alger og anden grim belægning. AS Polering og Rengøring har specialiseret sig i fliserens og imprægnering, så dine udendørsarealer kan blive frigjort for mos, flisepest og almindeligt snavs.

De kan også hjælpe dig med algebehandling af dit tag, facader eller fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Tøv ikke med at kontakte AS Polering og Rengøring, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

sølvpartner