Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunst og Kærlighed

17. november 2018 - 13. januar 2019

Med Carl-Henning Pedersens akvareller og Sidsel Ramsons fotografier fra deres mange rejser fortælles med denne udstilling historien om deres inspirerede samliv. Et liv baseret på kærlighed og kunstneriske samspil mellem hendes fotojournalistik og hans fabulerende billedsprog.

”At rejse er at leve” skrev H.C. Andersen i ”Mit Livs Eventyr” fra 1855. At rejse var også en essentiel inspirationskilde for maleren Carl-Henning Pedersen og fotografen Sidsel Ramson gennem deres 30 år sammen. Deres mange rejser til fremmede himmelstrøg og andre kulturer, hvor de med hver deres udtryksform nedfældede deres indtryk – han i farvemættede malerier og akvareller, hun i fortællende fotografier – resulterede i en spændende dialog mellem de to kunstnere.

Hvor hun med sin kameralinse kommer helt tæt på mennesker i situationer fra dagligdag, fest, krig og fattigdom – billeder, der også er overraskende aktuelle i dag – gengiver han i sine farverige akvareller lyset, varmen og fremmedheden i sin fantasikunst. For ham var rejser forbundet med at male akvarel – det var hans form for dagbog.

Detaljer

Start:
17. november 2018
Slut:
januar 13
Hjemmeside:
http://sophienholm.dk/ramson-chp/

Sted

Sophienholm
Nybrovej 401 2800 + Google Map
Telefon:
45 88 40 07
Hjemmeside:
http://www.sophienholm.dk/