Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Efterårsåbent på Eremitageslottet

oktober 16 - oktober 20

I år er det igen muligt at besøge Eremitageslottet på en efterårstur i Dyrehaven. 16.-20. oktober er det muligt at komme indenfor på det prægtige, lille jagtslot på en omvisning.

For anden gang holder Eremitageslottet i Dyrehaven åbent i efterårsferien. Oven på en god sommersæson og stor efterspørgsel på sidste års efterårsture, åbner det lille jagtslot igen 16.-20. oktober. Her kan gæster på en omvisning opleve de intime men stadig prangende sale, mens Dyrehaven står i efterårets bordeaux nuancer.

Jagtslottet på Eremitagesletten
Christian 6.s barokslot ligger fredeligt på toppen af Eremitagesletten i Dyrehaven, og har en smuk udsigt ud over naturparkens bølgede landskab og lunefulde Øresund. Herfra udgik kongens hæsblæsende parforcejagter i slutningen af 1700-tallet, og den smukke spisesal dannede rammen om de efterfølgende jagtmiddage.

Kongens jagter og frokoster var unikke for Danmark af flere grunde end en. De særlige parforcejagter var anstrengende for både jægere og hjorte og tiltrak gæster fra nær og fjern. Denne særlige type jagt har siden lagt grund til områdets status som UNESCO verdensarv. Derudover gjorde slottets elevatorbord det muligt for kongens og hans gæster at nyde jagtmiddagen en eremitage – i ensomhed – uden nysgerrige tjenere i rummet.

Besøg slottet
På grund af det sarte interiør er det kun muligt at besøge jagtslottet på en omvisning. Slottet har de sidste år afholdt offentlige omvisninger i sommersæsonen, juni-august, men for andet år i træk er det også muligt at besøge slottet indrammet af efterårets farver.

Hvornår: 16.-20. oktober kl. 11, 12, 13, 14 og 15
Pris: 125 kr. for en omvisning med professionel guide
Bemærk: Det er ikke muligt at købe billetter ved slottet. Billetter skal købes på forhånd på eremitageslottet.dk

Tip: Om onsdagen er det tilladt at køre bil i Dyrehaven, og man kan parkere ved slottet.

Del på de sociale medier

Detaljer

Start:
oktober 16
Slut:
oktober 20
Hjemmeside:
https://presscloud.com/csp/vocast/message.csp?KEY=499754030611838

Sted

Eremitageslottet
Dyrehaven
Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier