Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få et gratis høretjek i Matas

13. oktober 2017

En halv million danskere er høresvækkede uden at vide det. Men nu står en hørespecialist klar til at give byens borgere et høretjek hos Matas i Lyngby Storcenter.

Matas tilbyder høretjek i samarbejde med Audiovox Hørecenter. Foto: Audiovox Hørecenter

Audiologist Julie Balsløv fra Audiovox Hørecenter vil fredag d. 13. oktober og dagen efter tilbyde borgerne gratis høretest. Det foregår hos Matas i Lyngby Storcenter i hele butikkens åbningstid. Testen og hørespecialistens efterfølgende rådgivning tager fem minutter, og tidsbestilling er ikke nødvendig.

Hørespecialist Julie Balsløv fortæller: “Omkring 500.000 danskere har en væsentlig nedsat hørelse uden at vide det. En dårlig hørelse mindsker trivslen og menes at øge risikoen for visse sygdomme. Personer opnår stor glæde ved at få hjælp til bedre hørelse. Derfor er det glædeligt, at Matas bidrager til hørescreening i butikskædens trygge rammer.”

Ifølge hørespecialisten har omkring 800.000 personer i Danmark en væsentlig forringet hørelse. Af disse bruger ca. 300.000 et høreapparat. 1 ud af 10 personer i den erhvervsaktive alder (18-64 år) har pga. nedsat hørelse svært ved at følge med i en samtale, når flere personer er samlet. Ca. halvdelen af alle personer i Danmark over 75 år har nedsat hørelse.

Fra butikschef Christina Rosenqvist i Matas, Lyngby Storcenter, lyder det: “I Matas afholder vi ofte aktiviteter, der kan højne kundernes sundhed og trivsel, og vi er glade for nu at tilbyde screening af høresansen i samarbejde med Audiovox’ hørespecialist.

En hørescreening tager ganske kort tid og giver en hurtig afklaring af, om der er et høretab. Audiologisten analyserer hørescreeningen for, om der bør foretages en tilbundsgående høreundersøgelse.

 

Detaljer

Dato:
13. oktober 2017