Kommende Begivenheder

[tribe_events view="photo "]

Andre nyheder

Politirapporten for 2019/02/04-2019/02/12.

Politirapporten for 2019/02/04-2019/02/12.

Klokken 07.11 blev det anmeldt af personalet på DTU, at der mellem fredag eftermiddag og mandag morgen havde været indbrud på universitetet. Dørene til flere kontorer var opbrudt, hvor der blandt andet var stjålet adskillige batterier, værktøj og lignende

Ved du hvilke vine, der trender lige nu?

Ved du hvilke vine, der trender lige nu?

Nu er det et plus for mange af vores kunder, at vinen kun holder 12,5-13 procent. De kraftige syditalienere er stadig populære, men generelt er salget i kategorien for kraftig rødvin svagt faldende.

Niels Christian Barkholt, folketingskandidat for SF

De 100 rigeste ejer det samme som 58 procent af alle voksne i Lyngby-Taarbæk

Som folketingskandidat er det min mission at styrke lighed. Ulighed kan vi angribe på to måder. Den ene er, at vi skal løfte fra bunden. Den anden er, at vi skal sænke velstanden i toppen. Begge veje vil reducere afstanden mellem top og bund og dermed uligheden.

Ingen slinger i fandangoen

Ingen slinger i fandangoen

Kort sagt, Spanien er et mangfoldigt vinland der altid overrasker den fordomsfrie vinelsker, der har indset at Spanien er langt mere end god Rioja og Ribera del Duero!

Danskerne er markant mindre aktive ude om vinteren

Danskerne er markant mindre aktive ude om vinteren

Det er netop om vinteren, vi har allermest brug for at være ude i naturen – for at mærke sollyset og få noget D-vitamin til at komme igennem det mørke halvår. Vinteren i Danmark har rigtig mange naturoplevelser at byde på, så det er bare med at komme ud.

Politirapporten 2019/01/29-2019/02/0

Politirapporten 2019/01/29-2019/02/0

To 15-årige piger fra lokalområdet blev klokken 18.55 standset af en vagt i Magasin, hvor det blev konstateret, at de i forening havde stjålet varer fra Magasin og Lyngby Storcenter

Opgaveudvalg for bæredygtighed, foto: ltk

Lyngby-Taarbæk opretter nyt udvalg for bæredygtighed

Der skal fokuseres på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed både med afsæt i FNs 17 Verdensmål og i relation til Vidensbystrategien og lokale forhold. Bæredygtighedsstrategien skal danne grundlag for politiske prioriteringer og kan indeholde lokale bæredygtighedsmål, som viser hvordan man kan bidrage

Lundtofte Skole og Kulturcenter, foto: LTK

Lundtofte Skole og Kulturcenter får moderne faciliteter

Lundtofte Skole får et omfattende løft med tidssvarende og brugervenlige faciliteter. Der kommer blandt andet mere luft, lys og plads i klasselokalerne, og der etableres nye læringsnicher, hvor eleverne kan fordybe sig og arbejde i mindre grupper.

Helt unikt tilbud fra Piemonte

Helt unikt tilbud fra Piemonte

Vi har været hurtige på aftrækkeren og købt et parti vin fra Piemonte, som ellers var produceret til anden side. Vinene blev aldrig aftaget og derfor huggede vi til og købte hele lageret!

Norske fjelde giver problemer for danske bilister

Norske fjelde giver problemer for danske bilister

Vinterferien står for døren og for mange betyder det ski, sne og bjerghygge med familien. Hyggen bliver dog ofte spoleret, når familien skal starte bilen efter en uge i de norske fjelde