DALI OPTICON MK2: Nu er den her – flottere og bedre end nogensinde

I slutningen af 2020 lancerede DALI deres nye højtalerserie ‘OPTICON MK2’. Et rigtigt fedt lineup, skabt til at give dig overbevisende hi-fi-lyd i smuk indpakning til en overkommelig pris. Så kom Corona, produktionen blev tvunget i knæ, og vi har kæmpet en lang og hård kamp for at få højtalerne på lager. Men nu kan du endelig få fingrene i DALI OPTICON MK2.

NAD

C700 + DALI OPTICON 1 MK2

Stereosystem

17.997,-

/ System

DALI

Opticon LCR MK2

Væghøjtaler

5.999,-

/ stk

DALI

Opticon 2 MK2

Kompakt højtaler

8.998,-

/ par

DALI

Opticon 8 MK2

Gulvhøjtaler

23.998,-

/ par

OPTICON MK2 er en komplet og danskproduceret højtalerserie, som for en overkommelig pris giver dig imponerende hi-fi-præstationer både til filmlyd og musik. DALI er berømte for at forfine deres velfungerende grundprincipper igen og igen, og med MK2-generationen af OPTICON har de endnu engang haft forstørrelsesglasset fremme for udnytte de seneste teknologiske landvindinger. Nu får du kort sagt endnu bedre lyd for pengene!

Læs mere her

SOUNDBOKS Go – nu kan du købe den i HiFi Klubben!

Nu kan du endelig købe den nye SOUNDBOKS Go. Smut forbi din nærmeste HiFi Klubben for en demonstration, eller bestil den lille, rapkæftede højtaler online. Vil du vide mere? ­Se med i videoen, hvor vi kigger nærmere på SOUNDBOKS Go.

Nyhed

SOUNDBOKS

GO

Trådløs højtaler med batteri

5.199,-

/ stk

SOUNDBOKS

(Gen. 3)

Trådløs højtaler med batteri

7.499,-

/ stk