Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Børnefamiliers foretrukne shoppingunivers
Kids-world ønsker at blive børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj, og Kids-world.dk er da også blevet en af Danmarks største webshops inden for børnetøj og tilbehør. Webshoppen har lager i Esbjerg, hvorfra varerne leveres til bl.a. Lyngby.

Kids-world har som førsteprioritet, at deres kunder, som de selv beskriver det, “får en sublim kundeservice, der både er personlig, positiv og løsningsorienteret på samme tid.” Det viser sig bl.a. i et kæmpestort udvalg af babytøj, børnetøj, fodtøj og interiør til børn. Sortimentet er enormt, også af luksusdesignere som BOSS, DKNY, Fendi, Kenzo, Little Marc Jacobs, Michael Kors og Versace.

Kids-world ønsker at blive børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj

Lynhurtig levering – gratis
Kids-world arbejder systematisk med at være først med de nye kollektioner af både danske og internationale mærkevarer. Medarbejderne arbejder på flere fronter med at formidle deres viden om produkterne til kunderne, bl.a. i teksterne på webshoppen og størrelsesguiden, men også i dialogen med kunderne før og efter levering.

Deres fokus på god kundeservice virker! Det viser bl.a. de mange positive anmeldelser på Kids-worlds Facebookside, der netop fremhæver det store udvalg og den fine service, helt konkret udmøntet i superhurtig levering. Som webshop udmærker Kids-world sig ved at tilbyde fragt med flere fragtfirmaer, bl.a. GLS, og de tilbyder gratis fragt til Lyngby.

Virkeligt lækkert vareudvalg
Vi bringer her et lille udvalg af de mange positive kommentarer…

”Virkelig lækkert vareudvalg til gode priser, samt hurtig og gnidningsfri service og forsendelse. Købt varer herfra flere gange og ville gøre det mange flere gange igen.” – Catalina

”Jeg bestilte to forskellige varer i søndags. I dag modtager jeg besked om at varerne er ankommet i pakkeboksen. Det er ikke sidste gange jeg bestiller herfra.” – Tina

”Jeg kan varmt anbefale Kids-world. De har hurtig service. Jeg bestilte en pakke lørdag d. 4. april og har allerede modtaget den her mandag d. 6. april. Det er hurtigt og god service” – Pernille

Prestigefuld pris
I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris. Kids-world fik netop prisen for forretningens fokus på den gode kundeservice.

”Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af. Og som vi glæder os til at dele med alle de andre hjemme på kontoret, for det er jo alle ansatte, der har del i prisen,” udtalte medstifter Annette Nielsen dengang i en pressemeddelelse.

I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”

sølvpartner