CTI Party
Tlf. 53 86 56 46
mandag – fredag kl. 10 – 12

Klar til alle slags fester
I 2011, da CTI Party blev stiftet, var formålet at sælge balloner og ballon-tilbehør til butikker og underholdningsbranchen. Firmaet satsede på kvalitetsballoner og blev grundet sit store sortiment hurtigt markedsførende i Danmark.

CTI Party favner i dag en del bredere, for selvom du stadig kan bestille balloner, snore og helium, dækker produktudvalget endvidere alt til festen hørende; duge, tallerkner, krus, guirlander, sugerør, servietter, flag og meget mere.

Til eksempelvis bryllupper kan CTI Party levere invitationer, bordkort og stof til lokaleoppyntning samt udsmykning af stole.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser
Hos CTI Party kan du til enhver tid finde gode tilbud, og priserne er altid konkurrencedygtige. Firmaet er Danmarks billigste på en lang række produkter, og CTI Party lægger stor vægt på at holde priserne nede, samtidig med at kvaliteten spiller en betydningsfuld rolle.

CTI Party tilbyder udelukkende CE-godkendte produkter – et kvalitetsstempel, der sikrer dig værdi for pengene.

Shopping, inspiration og muligheder
Vores sølvpartner, CTI Party har igennem sin levetid været leveringsdygtige i utallige festartikler, som har gjort forskellige temafester mulige på grund af det brede sortiment. Skal du derfor afholde Oktoberfest eller står og vil arrangere en Disney-fest for familiens mindste medlem, så kan du i webshoppen skaffe alt fra selve inspirationen til realiseringen af bordpyntningen med Minnie Mouse-tallerkner og krus samt udsmykningen af feststedet med matchende bannere, så det hele passer smukt sammen.

Webshoppen giver dig god mulighed for at navigere rundt i menuen, som er opdelt i kategorier efter begivenheden, temaet eller produktet, som du søger. På den måde kan du danne dig et godt overblik over forberedelserne til festen, således at du som vært kan give dine gæster en mindeværdig oplevelse.

cti partycti party4