Lyngby-01-e1461264517119

Rundvisning i ASA-studierne ved Erik Orthmann

Lyngby-Taarbæk Topografisk selskab inviteret til  Rundvisning i ASA-studierne ved Erik Orthmann,  Max. 30 deltagere pr. rundvisning efter først-til-mølle-princippet. Pris 125 kr. Tilmelding til Dorete Dandanell. 22 58 68 48, dorete@outlook.dk, Mødested: Indgangen til studierne.

Er vi stadig verdens (næst)lykkeligste folk?

Niels Folmann, der bl.a. er kendt fra TV-programmet “Kender du typen”, har i mere end 25 år beskæftiget sig med danskerne, - som typer, forbrugere og mennesker -, på TV, i bøger, i reklamebranchen og nu som direktør i Danske Spil

Hvad bør politikerne tage op på kulturområdet?

Vi har bedt Sally Altschuler, forfatter, Ole Allermand, operasanger og Lis Langvad, formand for Lyngby Kunstforening komme kort oplæg om, hvad kultur betyder for dem, hvorfor det er vigtigt i folketings-valgkampen og hvilke kulturområder politikerne bør satse på.

Lindetræet fortæller - Find Støvlet-Cathrines hus

På Lindegårdens gårdsplads i Bondebyen står et smukt, gammelt lindetræ. Det stod der også for 100 år siden og kan fortælle om, hvordan det var at være barn i Bondebyen i gamle dage.

Unikke og tidsbegrænsede tilbud

Værd at bemærke er også det uhørt flotte tilbud på en super lækker rom fra Panama – ægte 10 års i den sødmefulde og venlige spanske stil.

Ny salon

Nu får Lyngby en ny frisør! Hair By Chelle åbner i nyindrettede lokaler på Sorgenfrigårdsvej 78.

Rene strande er det nye hit blandt børn

Danske børn viser en imponerende interesse for at opsamle plastik og andre former for løst affald i naturen. Og nu tager de også det næste skridt og melder sig ind som frivillige i en organisation, der arbejder for et renere havmiljø i Danmark.

Politirapport for Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/04/17-2019/04/30

Klokken 12.43 blev det anmeldt, at adskillige elever fra en klasse på Lyngby Gymnasium imellem klokken 12.15 og 12.35 havde fået stjåletcomputere og telefoner fra klasseværelset.

Stort program til årets senioruge

"Ligesom de foregående år er Seniorugen en mulighed for at se og afprøve nogle af de mange lokale tilbud, som findes i Lyngby-Taarbæk. Formålet med Seniorugen er at inspirere til en sund og aktiv livsstil - og i år er der ekstra mange inspirerende aktiviteter inden for både de etablerede motionstilbud og den fysiske aktivitet, du selv udøver fx ved at gå eller cykle en tur," siger borgmester Sofia Osmani
facebook 
MailPoet