Dit Lyngby Logo

Hvid januar?

Det er dog vanskeligt at holde fingrene fra de smagfulde vine, men heldigvis er man kommet langt med udviklingen af alkoholfrie alternativer, så vinoplevelsen ikke helt forsvinder! Har du sat dig for en hvid januar i år, eller kender du blot nogen, som ikke nyder alkohol – så prøv kræfter med disse spændende alternativer fra Holte Vinlager.
Hvid januar?

Personlig udvikling - er du på vej?

Personlig udvikling - er du på vej?
Vi er altid på vej – det kan vi ikke ændre. Vi flytter os også, når vi ikke er bevidste om det. Din personlige dannelsesrejse er en rejse, du er på hele livet. Men ved du hvor du er på vej hen?

Åben søndag på Lindegaarden

På den 2. søndag i alle måneder er der tradition for, at frivillige mødes på Lindegaarden for at tage hånd om de opgaver, som skal klares. Der er en del frivillige, som kommer næsten alle åbne søndage, mens andre blot kommer af og til.
Åben søndag på Lindegaarden

Indbrudstyve på ferie: Historisk få juleindbrud

Indbrudstyve på ferie: Historisk få juleindbrud
Noget tyder på, at indbrudstyvene selv har været på juleferie – antallet af anmeldte indbrud i julen 2023 er nemlig ligesom sidste år på et historisk lavt niveau. Det Kriminalpræventive Råd glæder sig over udviklingen, men opfordrer til, at flere danskere bliver aktive nabohjælpere, for på årsbasis er der stadig alt for mange indbrud.

Litteraturkreds

I læser fortrinsvis dansk og nordisk litteratur- prosa og poesi, men ind imellem tager I også en udenlandsk roman. Når vi mødes, taler I om, hvad der har optaget jer, mens I læste bogen. Sognepræst Jørgen Demant er tovholder på samtalen. Litteraturen er fastlagt på forhånd og kan hentes på kirkekontoret.
Litteraturkreds

Gør dig synlig i mørket

Gør dig synlig i mørket
Selv om dagene allerede er blevet lidt længere, så er der stadig mange mørke timer i døgnet. Se hvor stor en forskel reflekser gør, når Rådet for Sikker Trafik giver dig et par gode råd med på vejen.

Efterlad aldrig din hund i en kold bil

Når temperaturen falder til frysepunktet, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på sit kæledyr, hvis de efterlades i en bil. Kulden kan nemlig gå hårdt ud over dyrene og få ubehagelige konsekvenser. En opgørelse fra Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 viser, at 52 personer henvendte sig i 2023, fordi de var bekymrede for en hund, der var efterladt i en kold bil.
Efterlad aldrig din hund i en kold bil

Oplev Great Danes Bigband på Lindegaarden

Oplev Great Danes Bigband på Lindegaarden
Vi følger jazzens historie fra Ellington og op til i dag med klingende eksempler med Great Danes Big Band og den unge crooner Magnus Lykke Gude. Claus Levinsen og Ture Larsen tegner og fortæller undervejs og gør os klogere på jazzhistorien fra dansemusik til lyttemusik.
facebook