Dit Lyngby Logo

Midlertidig spærring af Sorgenfrigårdsvej i krydset med Klampenborgvej

Arbejdet forventes at begynde mandag den 8. januar 2024 og kan medføre støj- og vibrationsgener. Det støjende arbejde vil foregå i hverdagene mellem kl. 7 og 18 og lørdage mellem kl. 7 og 14.
Midlertidig spærring af Sorgenfrigårdsvej i krydset med Klampenborgvej

Kør sikkert i snevejret

Kør sikkert i snevejret
Rådet for Sikker Trafik har samlet en række gode råd, der kan hjælpe dig mere sikkert gennem vintervejret. Først og fremmest bør du undlade at køre ud, hvis politiet og Vejdirektoratet fraråder det

Sådan rydder du op efter dit fyrværkeri

Nytåret er overstået, og det er tid til at rydde op efter dig selv og dit affyrede fyrværkeri. Men resterne skal fjernes sikkert, og der er forskel på, hvad du skal gøre af brugt og ubrugt fyrværkeri samt fusere. Få her gode råd fra Sikkerhedsstyrelsen til, hvordan du sikkert får fjernet resterne af dit fyrværkeri fra nytårsfejringen.
Sådan rydder du op efter dit fyrværkeri

Politirapporten

Politirapporten
En 100-årig kvinde blev onsdag kl. 14 udsat for bedrageri på Solsikkemarken. En mand havde ringet til kvinden og udgav sig for at være fra Nordea. Han oplyste til forurettede, at der var hævet fem tusinde kroner fra hendes kort, hvorfor der ville komme en mand fra banken og afhente hendes kort. En mand kom og hentede kortet samtidigt med, at kvinden stadig talte med manden, der havde ringet. Da manden, der hentede kortet, havde forladt stedet, spurgte manden i telefonen, om den 100-årige kvinde havde nogle værdigenstande derhjemme, fordi det var mere sikkert for hende hvis banken opbevarede dem i en bankboks. Kort tid efter kom manden, som tidligere havde hentet kvindens kort tilbage, og forurettede udleverede sine smykker til ham. Kvinden beskriver manden som: Mand, dansk af udseende, ca. 20 år, 180 cm høj, og med almindelig kropsbygning. Han var iført en mørk hættetrøje hvorpå der stod Nordea, samt mundbind og sorte briller.

Akutte udrykninger nytårsnat på samme niveau som sidste år

​Det danske akutberedskab har med 956 udrykninger med ambulancer, akutlægebiler og akutbiler overordnet set haft et nytår med et sædvanligt antal opgaver.​ I år udløste det 956 antal udrykninger med ambulancer, akutlægebiler og akutbiler. Det er lidt flere end sidste år, hvor der var 937 kørsler. Akutlægehelikopterne var med 8 flyvninger i luften flere gange afsted i forhold til sidste år, hvor akutlægehelikopterne havde 5 flyvninger.
Akutte udrykninger nytårsnat på samme niveau som sidste år

Byttemarked

Byttemarked
Har du to par sandaler, men ingen vinterstøvler? En masse bøger, men ingen skjorter? Tøj i den forkerte størrelse? Kom og byt!

Opera på biblioteket

Marsk Stig farer i leding og efterlader sin smukke kone i Kong Eriks varetægt. Sådan sættes scenen for et storslået trekantsdrama i Peter Heises opera om mordet i Finderup Lade. Operaformidler Marie Theilmann ser nærmere på Danmarks nationalopera.
Opera på biblioteket
facebook