Dit Lyngby Logo

Godt nytår

Byportalen ønsker jer alle godt nytår! Redaktionen er tilbage ved indbakken den 2. januar 2024, hvor vi som altid glæder os til at tage imod jeres opslag.
Godt nytår

Ændrede priser i Movias handicapkørsel fra 1. april 2024

Ændrede priser i Movias handicapkørsel fra 1. april 2024
Fra 1. april 2024 ændrer Movia priserne for handicapkørsel med flextrafik. Priserne har ikke været reguleret siden 2011. Fremover vil priserne for handicapkørsel være underlagt takststigningsloftet, som hvert år fastsættes af Trafikstyrelsen.

Sikkerhedsstyrelsen står bag falsk fyrværkeriskadeforsikring af børn

Der er nok mange forældre, som på det seneste har undret sig over annoncer for et forsikringsselskab, der for få hundrede kroner tilbyder at forsikre børn nytårsaften under sloganet: ”Så du kan slappe af, når dit barn fyrer af!” Men med god grund har det ikke været muligt at købe en fyrværkeriskadeforsikring hos ”Kaboom Forsikring”. For forsikringsselskabet er i virkeligheden et anderledes kampagnegreb, hvor Sikkerhedsstyrelsen står bag annoncer, som har henvendt sig til forældre med et virkelighedsfjernt tilbud om håndskade-, øjenskade-, høreskade- og totalskadeforsikringer til børn.
Sikkerhedsstyrelsen står bag falsk fyrværkeriskadeforsikring af børn

Vine til nytår

Vine til nytår
Festen fortsætter her i december. Med julen veloverstået står nytårsaften for døren. Modsat juleaften byder nytårsaften typisk på en mere varieret menu. Ofte nyder man både forret, hovedret, dessert og kransekage, hvilket betyder, at hver servering kræver sin egen vinparring. Holte Vinlager har samlet fire bud på oplagte nytårsvine, som vil komplementere dit sidste måltid i 2023. Her vil champagne, hvidvin, rødvin og søde bobler pifte din aften gevaldigt op!

Husk sikkerheden, når fyrværkeriet skydes af

Nu begynder affyringsperioden, hvor det er tilladt at fyre fyrværkeri af til og med 1. januar. Men husk sikkerheden, uanset om du selv skal antænde fyrværkeriet eller blot se på, at andre gør det.
Husk sikkerheden, når fyrværkeriet skydes af

Politirapporten fra 2023-12-12

Politirapporten fra 2023-12-12
Bedrageri, Lyngby-Taarbæk En 100-årig kvinde blev onsdag kl. 14 udsat for bedrageri på Solsikkemarken. En mand havde ringet til kvinden og udgav sig for at være fra Nordea. Han oplyste til forurettede, at der var hævet fem tusinde kroner fra hendes kort, hvorfor der ville komme en mand fra banken og afhente hendes kort. En mand kom og hentede kortet samtidigt med, at kvinden stadig talte med manden, der havde ringet. Da manden, der hentede kortet, havde forladt stedet, spurgte manden i telefonen, om den 100-årige kvinde havde nogle værdigenstande derhjemme, fordi det var mere sikkert for hende hvis banken opbevarede dem i en bankboks. Kort tid efter kom manden, som tidligere havde hentet kvindens kort tilbage, og forurettede udleverede sine smykker til ham. Kvinden beskriver manden som: Mand, dansk af udseende, ca. 20 år, 180 cm høj, og med almindelig kropsbygning. Han var iført en mørk hættetrøje hvorpå der stod Nordea, samt mundbind og sorte briller. Bedrageri, Lyngby-Taarbæk

Skab bedre muligheder for friluftsliv i dit lokalområde

Har du en god idé til et projekt, der skaber bedre fysiske rammer for friluftsliv, nye muligheder for vandfriluftsliv, eller som udvikler børn og unges friluftsliv. Så kan du søge om tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv. Næste frist for ansøgninger er 15. februar 2024.
Skab bedre muligheder for friluftsliv i dit lokalområde

Juletræer indsamles i uge 2 og 3

Juletræer indsamles i uge 2 og 3
Slip for besværet med at komme af med juletræet, når det har udtjent sit formål. Lyngby-Taarbæk Forsyning indsamler traditionen tro udtjente og visne juletræer i januar. Indsamlingen foregår i uge 2 og 3 i 2024.
facebook