Dit Lyngby Logo

SRP-øvelser på DTU

Er du gymnasieelev eller underviser du gymnasieelever, der skal skrive SRP i eksempelvis fysik, biologi, kemi, matematik eller geovidenskab? Så skal du vide, at i februar og marts 2024 kan I/de lave det kommende forårs SRP-øvelser i DTU’s laboratorier og værksteder!
SRP-øvelser på DTU

Julekassen

Julekassen
Holte Vinlagers Julekasse er i år spækket med kvalitetsrødvine, som alle er i den kraftige ende med masser af frugtkoncentration og kompleksitet.

Tænd lys for din skraldemand

Efteråret er ved at få godt fat, og lige om lidt er det vinter med meget korte dage og meget mere mørke. Det betyder også, at arbejdet for din skraldemand bliver mere usikkert! Det er derfor rigtig vigtigt, at du sørger for en godt oplyst adgangsvej, hvis du har affaldsbeholdere, som du får hentet på en standplads inde på din grund!
Tænd lys for din skraldemand

Drømmer du om mere ro?

Drømmer du om mere ro?
Drømmer du om mere ro, mindre angst og bedre søvn? At slippe for bekymrende tanker, at kunne mærke dine grænser bedre og sige fra?

Den perfekte julegave

Aldrig har det været mere oppe i tiden, at reflektere over vores liv. Og her er en kærkommen mulighed gennem bogen: ‘At filosofere -En tilskyndelse’.
Den perfekte julegave

Velsmagende julekalendere hos Chaya

Velsmagende julekalendere hos Chaya
Julemåneden nærmer sig med hastige skridt, og hos Chaya finder du super delikate færdigpakkede julekalendere fra Summerbird, Valhrona og Lakrids By Bülow - ligesom Chaya også kan tilbyde sin egen skønne julekalender samt en adventskalender med herlige teer!

Ny kampagne mod cyberkriminalitet

Digitaliseringsstyrelsen lancerer en ny kampagne, der skal øge kendskabet til Cyberhotline for digital sikkerhed. Her kan borgere og virksomheder få hjælp til at beskytte sig mod digital svindel og cyberangreb.
Ny kampagne mod cyberkriminalitet

Græskar på menuen

Græskar på menuen
Græskar fås i mange former og farver. Smag altid på dit græskar, inden du river det til græskartærte, griller det, rister kernerne eller putter det i suppe. Græskar kan danne såkaldte cucurbitaciner, som er nogle af de mest bittertsmagende stoffer, der kendes.
facebook