Dit Lyngby Logo

Er du frivillig i Lyngby?

Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk er en paraplyorganisation for en lang række små og store lokale foreninger m.m., der hver især bidrager til sammenhængskraft, fællesskab, solidaritet, nytænkning, omsorg og kreativitet i Lyngby-Taarbæk. De ønsker at sige alle de frivillige en kæmpe tak for indsatsen!
Er du frivillig i Lyngby?

Går du rundt og frygter livet?

Går du rundt og frygter livet?
Oplever du uro i kroppen, søvnbesvær, ondt i maven, generel utilpashed og måske endda angst på grund af bekymringer og hvad-nu-hvis-tanker?

Planlæg næste års getaways i naturen

Nu har Lefeldtgaard ved Ringsted åbnet op for booking af getaways i luksustelte i 2024!

Det betyder, at du nu har mulighed for at købe gavekort til næste sæson, så du og familien eller veninderne er sikret dejlige afbræk i hverdagens rutiner og travlhed i det nye år. Det gælder både alle, der måtte gå forgæves i 2023, alle tidligere gæster og alle, der ikke kender Lefeldtgaard i forvejen.
Planlæg næste års getaways i naturen nu

Spærring af Jernbanepladsen i uge 42

Spærring af Jernbanepladsen i uge 42
Hovedstadens Letbane informerer om, at Jernbanepladsen spærres i uge 42, idet der skal udføres asfaltarbejde i dagtimerne mellem kl. 7.00 og 18.00. Derfor vil både bustrafik og trafik for gående og cyklister bliver omlagt, mens arbejdet står på, og der vil kunne forventes støj fra maskiner i området.

Den nye tids leder

Samfundet ændrer sig – og det går stærkt lige nu. Det udfordrer dig som leder, fordi du bliver mødt med nye forventninger, grænser og mål, og din opgave er ikke bare at tilpasse dig.

ZTRONG holder flere gratis online informationsmøder her i efteråret om protreptikeruddannelsen.
Den nye tids leder

De undervurderede teer

De undervurderede teer
Når du besøger Chaya i en af deres velduftende og spændende butikker, kan du ikke alene kan få god vejledning i valget af te, men det er også muligt at smage eksempelvis en Oolong-te!

Efterårsferien i din by

Efterårsferien er her, og det kan svært at få et overblik over de mange aktiviteter. Byportalen kan hjælpe dig - du skal bare klikke på ‘Det sker’.
Efterårsferien i din by

Arrangement om åben dialog

Arrangement om åben dialog
"Samtaler i det fri" tilbyder bl.a. terapi i naturen, som tager udgangspunkt i netop dine unikke udfordringer. Bag navnet finder man tidligere sygeplejerske og nu psykoterapeut Susanne vom Braucke.

Winemakers Dinner

Torsdag den 2. november kl. 18.30 afholder Holte Vinlager i samarbejde med HB Catering og Den Blå Café på Lundtoftevej 53A (ved stadion) en Winemakers Dinner med besøg af Julia Wimmer fra det østrigske vinhus Schloss Bockfliess.

Julia vil fortælle lidt om huset og vinene, som ledsager den skønne 4-retters menu, der serveres denne aften.
Winemakers Dinner

Børns Vilkår lancerer Skærmguide

Børns Vilkår lancerer Skærmguide
Savner du guidelines i forbindelse med dit barns skærmforbrug? Eva Gade deler her de helt nye og vigtigste anbefalinger fra Børns Vilkår.
facebook