Dit Lyngby Logo

Store rødvinskup!

I anledning af sit 60-års jubilæum trækker Holte Vinlager to klassikere frem: En Vino Nobile di Montepulciano fra Toscana og en Bordeaux. Vær dog opmærksom på, at de nedsatte priser kun gælder i uge 39!
Store rødvinskup!

Pas på!

Pas på!
Lyngby-Taarbæk Kommune oplyser på sin hjemmeside, at svindlere i øjeblikket tager kontakt til både små og store virksomheder for at købe varer i kommunens navn. Bedragerne anvender afsenderoplysninger og identifikation, som kan ligne kommunens...

Svar på oftest stillede spørgsmål

Nogle af de oftest stillede spørgsmål til Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S er disse:
Hvad gør jeg, når låget på min affaldsbeholder går i stykker? Hvad må jeg sætte til storskrald? Hvor tit modtager jeg min regning, og hvordan betaler jeg den? Hvem skal jeg kontakte, hvis vejbelysningen ikke virker?

Disse hyppigt stillede spørgsmål fylder tilsyneladende hos kunderne, og derfor har Lyngby-Taarbæk Forsyning valgt at samle svarene.
Svar på oftest stillede spørgsmål

Med Madkastellet til Dining Week

Med Madkastellet til Dining Week
Madkastellet oplyser, at det stadig er muligt at købe billetter til Dining Week på deres spændende restauranter i Lyngby-området: Peter Lieps Hus, Brede Spisehus og Brede Høker! Se menuerne og køb billetter her.

Tid til kamp og kurtisering i Dyrehaven

Redaktionen var på en lille tur i Dyrehaven, og havde helt glemt, at det jo allerede er efterår og derfor tid for kronhjortenes brunst. Det sidste afsløredes dog hurtigt, for der lød langtrukne dybe brøl fra mange sider...
Tid til kamp og kurtisering i Dyrehaven

Har du svært ved at sove (godt)?

Har du svært ved at sove (godt)?
Er din nattesøvn præget af urolig, afbrudt søvn, forvirrende drømme og søvnløse nætter med tankemylder og bekymringer?

Gratis kurser, foredrag og gruppeforløb

Ved du godt, at Frivilligcenter & Selvhjælp i Lyngby-Taarbæk tilbyder gruppeforløb indenfor eksempelvis håndtering af stress, angst og sorg, skrivegrupper, mandefællesskab, Tai-Chi og meget andet? Du kan finde rigtig mange forskelligartede, interessante og gratis tilbud i deres regi...
Gratis kurser, foredrag og gruppeforløb

Hvilket børnevenlige museum skal løbe med prisen?

Hvilket børnevenlige museum skal løbe med prisen?
Vil du være med til at afgøre, om det er Experimentarium i Hellerup, M/S Museet for Søfart i Helsingør, Frilandsmuseet i Lyngby eller et af de andre nominerede børnevenlige museer, der skal have Børn i byen Prisen 2023 som "Årets børnevenlige museum"?

Sidste chance!

Så er det sidste chance for at få booket en herlig getaway i september, mens temperaturerne endnu er gode!
Sidste chance!

Engineering Camp for kvindelige gymnasieelever m.fl.

Fra den 17. til den 19. oktober 2023 afholder DTU Engineering Camp for kvindelige gymnasieelever på DTU Lyngby Campus! Hvis du er kvindelig student, der endnu ikke er startet på en videregående uddannelse, er du også meget velkommen!
Engineering Camp for kvindelige gymnasieelever m.fl.

Silvan har åbnet...

Ved du mon godt...
...en ny citybutik i hele tre etager på omtrent 700 kvadratmeter - et sted som meget gerne skal give kunderne en moderne byggemarkedsoplevelse helt centralt i Lyngby!
facebook