Dit Lyngby Logo

Er din ledelsesfilosofi forældet?

Har du brug for noget nyt – og noget andet – der kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv og dit lederskab?
Er din ledelsesfilosofi forældet?

Festlig Revyernes Revy 2023

Festlig Revyernes Revy 2023
Skuespillerforeningen af 1879 og RevyDanmark har netop for 45. gang afholdt Revyernes Revy - og det blev igen i år en super festlig aften med underholdende indslag fra alle landets sommerrevyer! Revyernes Revy afholdtes i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken, og traditionen tro uddeltes der også i år velfortjente priser i en række kategorier.

Ingen weekendsplaner?

Lefeldtgaard i Ringsted drives af en københavnsk familie, der har valgt at gøre glamping attraktivt for børnefamilier, så man kan få mere ro og dermed hygge sammen som familie.
Ingen weekendsplaner?

Føler du dig fanget i hamsterhjulet?

Føler du dig fanget i hamsterhjulet?
Har du krise over at være tilbage på jobbet, og har du svært ved at se meningen med det hele? Føler du, at du spilder dit liv, måske ikke er det rette sted i livet?

Åbent hus for store og små

Beredskab Øst og brandstationen i Lyngby indbyder friske piger og gæve gutter - samt deres forældre - til åbent hus!
Åbent hus!

Gode cykelråd til skolestarten

Gode cykelråd til skolestarten
Så er starten gået til den store skolekampagne, Alle Børn Cykler, hvor Cyklistforbundet opfordrer alle børn til at cykle mest muligt i to uger. Men man skal være sikker på, at børnecyklen både er køreklar og sikker at cykle på. Derfor har Cyklistforbundet lavet en tjekliste og en videoguide til, hvordan man nemt kan gennemgå og ordne familiens cykler sammen med sit barn.

To friske bud på nye skønne vine

Det er stadig den årstid, hvor du kan nyde et glas herlig vin på terrassen uden at få frosset fødderne af... Holte Vinlager har indkøbt to nye, friske og spændende vine, som de de tror bliver nye salgshit!
To friske bud på nye skønne vine

Hvordan skaber vi en værdig sidste tid?

Hvordan skaber vi en værdig sidste tid?
​Politikere i Region Hovedstaden søger borgere til Opgaveudvalget om en værdig sidste tid​. Har du lyst til at dele dine meninger og gode ideer til, hvordan de i sundhedsvæsnet skaber rammerne for en tryg og værdig afsked med livet?

Fællessang på Klampenborgvej

Som en del af “Kgs. Lyngby – din sommerby” kan du både lørdag den 19. august og lørdag den 2. september kl. 12.00-13.00 opleve og deltage i en times hyggelig og aldeles gratis fællessang med den lokale musikduo Martin Jantzen og Mikkel Sonne i det midlertidige byrum langs letbanearealet på Klampenborgvej!
Fællessang på Klampenborgvej

Kender du en eller flere internationale borgere i kommunen?

Kender du en eller flere internationale borgere i kommunen?
Ved du mon, at Science City Lyngby hver måned inviterer internationale borgere på en gåtur á 1 times varighed rundt til nogle af kommunens seværdigheder? Det er et særligt tilbud til bl.a. internationale studerende samt medarbejdere og deres familier, således at disse får en helt særlig mulighed for at udforske Lyngby-Taarbæks forskellige kulturinstitutioner og møde andre borgere i kommunen. Kender du en eller flere internationale borgere i kommunen, må du meget gerne give dem et tip om disse hyggelige City Walks!
facebook