Dit Lyngby Logo

Kun få augustbilletter!

I nært samarbejde mellem Bellevue Teater, Charlottenlund Slot og Frilandsmuseet i Lyngby gentages nu atter succesen med vandreforestillingen om Jeppe i Charlottenlund Slotshave og inde på selve slottet. Nåede du og familien ikke med sidste år? Så er det nu, du skal slå til, for der er kun få forestillinger mellem den 12. og den 20. august, og der er også kun få billetter tilbage!
Kun få augustbilletter!

Det kraftige blæsevejr forstyrrer driften på Lokaltogs baner

Det kraftige blæsevejr forstyrrer driften på Lokaltogs baner
Blæsevejret, der mandag har fejet ind over Danmark, får konsekvenser for morgendagens drift på alle Lokaltogs banestrækninger. Risikoen for væltede træer på skinnerne betyder, at Lokaltog på visse afgange sænker hastigheden og desuden reducerer antallet af afgange.

Input fra Samtaler i det fri

"Samtaler i det fri" tilbyder ved Susanne vom Braucke terapeutiske samtaler i naturen for alle, der har brug for ny indsigt og for at få løsnet op for fastlåste og uhensigtsmæssige mønstre.
Input fra Samtaler i det fri

Vind et ophold

Vind et ophold
Vind et gratis ophold for op til 4 personer på skønne Lefeldtgaard!

Fyld op med rosé!

Sommeren er langt fra færdig, og du har nok allerede trukket en del rosé op, mens du har kigget ud på regnen og ventet på det gode vejr... På redaktionen tror vi dog stadig på, at det varme sommervejr nok skal komme, og mens du venter, skulle du måske lige tage et kig i vinreolen for at undersøge, om det er svundet lidt for meget i roséerne.
Fyld op med rosé!

Gratis koncerter, gadeteater og smagsprøver

Nu skal det fejres, at Lundtofte har fået ny kultursal og bibliotek på Lundtofte Bibliotek, Lundtofte Skole, Nøjsomhedsvej  1! Det bliver med et brag af en åbningsfest lørdag den 19. august 2023 kl. 13.00-15.30. Arrangementet er aldeles gratis, og tilmelding er ikke nødvendig - mød blot op!
Gratis koncerter, gadeteater og smagsprøver

Outdoor-lørdag på Dyrehavegårds jorder

Outdoor-lørdag på Dyrehavegårds jorder
DGI Storkøbenhavn, Lyngby-Taarbæk Kommune og LIFE Campus indbyder til super hyggelig familiedag den 19. august 2023 kl. 13:00 til 16:00 ved shelterpladsen på Dyrehavegårds jorder! Det ligger lige ved LIFE Campus på Biologiens Vej 5.

Er du ved at starte virksomhed op?

Lyngby-Taarbæk Kommune oplyser på sin hjemmeside, at kommende virksomhedsejere fra 1. august 2023 kan finde inspiration og viden om det at starte egen virksomhed op på www.virksomhedsguiden.dk. Der findes bl.a. beskrivelser af virksomhedsformer, info om momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad man som minimum skal huske på.
Er du ved at starte virksomhed op?
facebook