Dit Lyngby Logo

Cirkus ifølge Bubber og Julie 3!

Vi er mange, der glæder os til atter at skulle i Cirkus med ungerne, og noget tyder på, at årets nye forestilling er helt fantastisk - anmeldelserne er i hvert fald flotte!
Cirkus ifølge Bubber og Julie 3!

Stort loppemarked i Lyngby

Stort loppemarked i Lyngby
Den 22.-23. juli 2023 afholder Ørestad Loppemarked et stort loppemarked på græsarealet ved krydset Klampenborgvej/Firskovvej i Lyngby!

Husk at bestille billetter!

Så er det tid til at bestille biletter til årets store vinfestival i Chr. IV's fine gamle børsbygning på Slotsholmen i København! Der bliver igen i år mulighed for at smage flere hundrede forskellige vine fra det meste af verden og nyde en række spændende delikatesser. Samtidig får du mulighed for at tale med vinproducenterne selv.
Husk at bestille billetter!

Vi bader, vi fisker og vi sejler....

Vi bader, vi fisker og vi sejler....
Der er fokus på hav, søer og vandløb, når Naturens Uge løber af stablen i uge 36. Allerede nu kan du oprette dit eget arrangement.

Så er det atter muligt!

Hele sommeren er det atter muligt at deltage i omvisning i det imponerende jagtslot i Dyrehaven - Eremitageslottet! Se slottet i al sin pragt og hør om dets historie frem til i dag, om kongens vilde jagter og om hvorfor slottet hedder Eremitageslottet.
Så er det atter muligt!

Sjove raketter på LIFE Campus

Sjove raketter på LIFE Campus
Ligesom for et års tid siden skød børn i 4.-5. klasse sommerferien i gang med sjove raketter og andre interessante science-aktiviteter i LIFE Sommer Lab - et gratis og (næsten) nyt ferietilbud! Det hele løb af stablen på LIFE Campus.

Endelig var det åbningsdag!

Så er den højt berømmede Harry's Place endelig åbnet i Likørstræde i Lyngby! Det er vi mange, der har glædet os til - både fordi det efterhånden er svært at finde en eneste pølsemand i Lyngby, men også fordi Harry's Place er noget ganske særligt!
Endelig er det åbningsdag!

Lyngbys bedst gemte lille legeplads...og meget mere!

Lyngbys bedst gemte lille legeplads...og meget mere!
Som så ofte før gik turen også i dag til de mange "hemmeligheder" på Dyrehavegårds gamle mark. Der kommer ikke mange mennesker i dagtimerne, men de få, man møder på sin vej af de skønne markstier, ser i dén grad ud til at nyde idyllen!
facebook