Dit Lyngby Logo

Sankt Hans aften i kommunen

Der har været megen usikkerhed om Sankt Hans bål i år, men det slås fast, at der ikke er indført restriktioner i Lyngby-Taarbæk kommune! Derfor kan de fire bål, som kommunen understøtter, tændes som planlagt - og med stor omtanke - fredag aften den 23. juni 2023.
Sankt Hans aften i kommunen

Øget fokus på spiritus- og narkokørsel i sommerlandet

Sommeren har ramt Danmark og det betyder grill-fester, havefester, studenterfester og mange andre former for sociale begivenheder, hvor der kan være mulighed for indtagelse af alkohol, og derfor sætter størstedelen af landets politikredse øget fokus på spiritus- og narkokørsel fra mandag den 19. juni 2023 til søndag den 2. juli 2023.
Øget fokus på spiritus- og narkokørsel i sommerlandet

De bedste friluftskommuner i Region Hovedstaden

De bedste friluftskommuner i Region Hovedstaden
I hvilken kommune i Region Hovedstaden er det bedst at dyrke friluftsliv? Hvem har mest natur, og hvor er der flest friluftsfaciliteter, mærkningsordninger og kilometer ruter? Friluftsrådet har opgjort tallene - se her, hvilke kommuner i regionen, der klarer sig bedst på listen over Danmarks bedste friluftskommuner.

Unge spiser sammen

Tirsdag den 20. juni 2023 kl. 18.00-20.00 mødtes unge, der havde lyst til at spise med andre unge, i Christianskirken i Lyngby til et dejligt hjemmelavet måltid mad, hyggesnak og helt uforpligtende samvær! Kunne du også godt tænke dig et par timers hygge med andre lokale unge, så meld dig endelig til kommende arrangementer - der er altid plads til ekstra deltagere!
Unge spiser sammen

SOMMERFERIE-læsning

SOMMERFERIE-læsning
Måske er det vigtigt at leve et liv, du ikke senere fortryder? Denne bog giver dig indsigt. ‘At filosofere – En tilskyndelse’ er skrevet af forfatter Maibritt Isberg Andersen, ejer af ZTRONG, og hun tager dig med på en eksistentiel rejse.

Hvor kan man bade?

Friluftsrådet uddeler i år Blå Flag til 153 strande og 15 havne i Danmark. Derudover kan 68 badesteder hejse Badepunkt-flaget, som signalerer badested med unikke frilufts- eller naturoplevelser. Find det gode badevand her.
Hvor kan man bade?

Sommeraftener på Frilandsmuseet

Sommeraftener på Frilandsmuseet
Hver eneste fredag i juli måned byder Frilandsmuseet til spisning, talks, musik og herlig sommerstemning, når portene slås op på for aftenbesøg. Du vil kunne deltage i fællesspisningsarrangementer, opleve sommerkoncerter i fantastiske omgivelser og ikke mindst høre talks med Signe Wenneberg, Gry Jexen, Rane Willerslev m.fl. Hver fredag i Juli vil der være nye foredragsholdere, nye menuer og nye bands!

Under Himlen festival: Formel B

Under Himlen festivalen inviterede til Formel B på Kilden i Dyrehaven den 18. juni 2023 kl. 17.00. Det blev en helt uformel og anderledes langbordsmiddag, hvor der kunne nydes fantastisk mad og dejlig vin!
Under Himlen festival: Formel B

Gin i sommervarmen

Gin i sommervarmen
Hvad er mere opkvikkende her i sommervarmen end en iskold Gin & Tonic? Eller en delikat Gin & Lime? Det er to af de mest enkle sjusser i verden, men de er utroligt sofistikerede og ekstremt forfriskende.

TorsJazz i juni

Ved du, at Meyers Spisehus i Lyngby hver torsdag i juni kl. 16.30-19.00 spiller sommeren ind med sprøde jazz-toner på terrassen?
TorsJazz i juni

Pas på med åben ild i naturen

Pas på med åben ild i naturen
Overvej grundigt, om der er behov for at bruge åben ild. Det er en dårlig idé at bruge ukrudtsbrænder, når det er så tørt, og man skal være meget påpasselig med f.eks. grill eller bål. Hvis du er ryger, så sørg for ikke at smide skod i naturen.

Alle skal have råd til en smuk hud - og smykker

Lantz Copenhagen er kendt for sine hudplejeprodukter, der er let absorberende, nyskabende, og parfumefri. Men de har også et stort udvalg af smykker, ikke mindst øreringe i mange forskellige designs. Uanset om du søger perler, natursten eller zirkoner, sølv, guld eller glaskunst, hoops eller hængeøreringe finder du sikkert et sæt, der falder i din smag.
Alle skal have råd til en smuk hud - og smykker

NYHED - Darjeeling Firsh Flush 2023

NYHED - Darjeeling Firsh Flush 2023
Chaya-butikkerne har nu indlemmet en økologisk First Flush 2023 fra Mullootar Tea Estate i sortimentet! Der er tale om en yderst delikat te, som er lavet af årets allerførste spæde skud fra te-planten - dét gør den til noget helt særligt. Med denne herlige te får du en balanceret og forfriskende smagsoplevelse med spændende noter af bl.a. asparges og grønne æbler!

Alle var gået fra Snøvsen

Dit Lyngby's redaktion kom lige forbi den mest indbydende og idylliske lille have, der ligger lige bag Frivillighuset på Rustenborgvej. Og vi måtte bare konstatere, at der er så ufattelig meget, vi ikke ved om vores lokalområde. Blandt andet at det jo er lige dér mellem Frivillighuset og Stadsbiblioteket, at Snøvsen holder til! Alle var gået fra ham, for der var ikke en levende sjæl i denne ellers helt fantastiske have, da vi kom forbi en skøn formiddag.
Alle var gået fra Snøvsen

Borgermøde om letbane-byggeriet

Borgermøde om letbane-byggeriet
Hovedstadens Letbane inviterede til borgermøde om letbane-byggeriet i Lyngby-Taarbæk Kommune i forbindelse med faseskift. Det foregik onsdag den 14. juni 2023 kl. 18.00-20.00 på VUC Lyngby, lokale "Posten", Nybrovej 114, 2800 Kongens Lyngby.

Riesling fra Holte Vinlager

Er der noget så vidunderligt forfriskende som kølig Riesling til sommermiddagen? Eller til frokosten på terrassen? Eller til aftenturen på stranden? Vi er i hvert fald mange hardcore fans af netop denne drue, og nu kan du hos Holte Vinlager købe en smagekasse med et herligt udvalg af skønne Riesling-vine - og så er der endda gratis levering i lokalområdet!
Riesling fra Holte Vinlager

Noget på spil på Sophienholm

Noget på spil på Sophienholm
I anledning af den store Kgs. Lyngby Spilfestival indbød Sophienholm på Nybrovej 401 tirsdag den 13. juni 2023 kl. 10.00-14.00 til skattejagt i parken, hvor der var mulighed for at genopfriske gamle lege og spil, som de er blevet leget på Sophienholm igennem flere hundrede år!

Festival for spil og leg i Lyngby

Festivalen løb af stablen fra den 12. juni og kulminerede med et stort arrangement i centrum af Kgs. Lyngby lørdag den 17. juni, hvor bl.a. Klampenborgvej og Torvet blev inddraget til spil. Her kunne man bl.a. møde Bastard Café, hvis mission er at få verden til at spille flere brætspil. Deres venlige spilguruer vil med glæde guide til både at prøve og også spille alverdens brætspil.
Festival for spil og leg i Lyngby

Keramikmarked på Lindegården

Keramikmarked på Lindegården
Kulturstedet Lindegården indbød for første gang til keramikmarked søndag 18. juni kl. 10:00 – 15:00 på den smukke gamle Lindegården i Bondebyen!

Verdens strikkedag

Der var "World Wide Knit in Public"-dag, og Frilandsmuseet indbød i den forbindelse til fællesstrikning!
Verdens strikkedag
facebook