Dit Lyngby Logo

Bliv partner med Dit Lyngby

Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med byportalen den ideelle løsning. Byportalen tilbyder en bred vifte af muligheder for omtale og synlighed, herunder i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside.
Bliv partner med Dit Lyngby

Flea market at DTU // Loppemarked på DTU

Flea market at DTU // Loppemarked på DTU
Kom og gør en god handel - hvor du både sparer på pengepungen og på jordens ressourcer. Hvis du selv er ved at løbe tør for skabsplads derhjemme, så book en bod og sælg dine ting.

Forårskoncert med OBG Brass

Orkestret blev dannet i 2004 af medlemmer af Lyngby Taarbæk Brass Band og Concord Brass Band - 2 af danmarks bedste Brass Bands. Orkestret ledes til daglig af Stanley Westh, som også vil lede jer sikkert igennem denne koncert.
Forårskoncert med OBG Brass

Events til de te-nysgerrige

Events til de te-nysgerrige
Chayas events er lavet for at give dig indsigt i deres te-univers samt til at give dig en anderledes og inspirerende oplevelse. I løbet af foråret kan du komme med til en række events, der alle vil have det tilfælles, at I hylder den vidunderlige drik - te!

Rap Battle Royal

De sidste 5 år har RBR drengene på skift hevet guldet hjem til DM i Freestyle (tidligere MCs FightNight) så der er garanteret højt niveau hele aftenen. Alt, hvad der sker, er 100% improviseret over forskellige hiphopbeats. De forholder sig derfor altid til rummet og nuet i deres kamp for publikums gunst – hvilket betyder, at det altså er dig som publikum, der sidder med alt magten, og samtidig beslutter, hvad aftenen kommer til at handle om, når der skal rapbattles i Templet.
Rap Battle Royal
facebook