Dit Lyngby Logo

Politirapporten

En 51-årig kvinde fra Birkerød anmeldte kl. 11.33, at låsen på hendes bil var blevet ødelagt, og at en taske, der indeholdt høretelefoner og to kaffekander var blevet stjålet. Tyveriet fandt sted tirsdag den 10.1 mellem kl. 17.20 og 17.45 på Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/01/09-2023/01/17.
Politirapporten

Hver tredje glemmer lys på cyklen, når det er mørkt

Hver tredje glemmer lys på cyklen, når det er mørkt
Vi går mod lysere tider, men det er stadig mørkt cirka 15-16 timer i døgnet. Derfor er der god grund til stadig at huske lyset på cyklen, lyder det fra Rådet for Sikker Trafik. Fra den 23. til den 31. januar gennemfører flere politikredse kontroller af cyklister, der ikke har lys på cyklen. Bøden for at cykle uden lys i lygtetændingstiden er 700 kroner.

Bøger der bevæger

Christianskirken i Lyngby er klar med endnu et fantastisk arrangement. Holder du også af at læse bøger der bevæger og som har noget på hjertet? Så er dette måske noget for dig.
Bøger der bevæger

Jeppe og Jazzhyænerne

Jeppe og Jazzhyænerne
Med legende improvisationer, vilde soli og glad swing får børnene og deres voksne en forrygende tur rundt i jazzens skæve univers og bliver inviteret med ind i jazzens legeværelse fyldt med farverige toner, hvor vi skal digte, danse og til tider bare ligge helt stille og lytte til de historier, som musikken fortæller. Det bliver en søndag eftermiddag, hvor både store og små kan nørde med jazz.

Naboer til vindmøllepark kan søge erstatning inden 9. februar

Aflandshage Vindmøllepark har fået etableringstilladelse, og der er sidste frist for naboer at søge erstatning inden den 9. februar. Erstatningskrav skal sendes til den uafhængige Taksationsmyndighed. Aflandshage Vindmøllepark har fået etableringstilladelse, og der er sidste frist for naboer at søge erstatning inden den 9. februar. Erstatningskrav skal sendes til den uafhængige Taksationsmyndighed.
Naboer til vindmøllepark kan søge erstatning inden 9. februar

Inspiration fra Portugal

Inspiration fra Portugal
Det er dét de prøver på, på Lefeldtgaard. For alt natur er skøn, det handler bare om at have samme positive tilgang til det. Få en oplevelse der sparer dig for tid, energi og penge.
facebook