Dit Lyngby Logo

Event i Galleri Jaloch i Lyngby storcenter

Udstillingen bringer naturen, mennesket i fokus og sætter et stille fokus på klimaforandringer, naturen i forandring og ikke mindst mennesket! Der er på billederne anvendt genbrugsmaterialer og rammerne med billederne er også som oftest genbrug. Glæd jer.
Event i Galleri Jaloch i Lyngby storcenter

TILMELD DIT BARN TIL AKADEMI CAMP I UGE 32

TILMELD DIT BARN TIL AKADEMI CAMP I UGE 32
I dagene 5-6. og 8-9. august har du en fantastisk mulighed for at give dit barn en unik træningsuge et stenkast fra Lyngby Stadion. Tilmeldingerne til sommerens Akademi Camp er nemlig åben, og her er der tilbud til børn i aldersgrupperne U7-U13.

Frilandsmuseets Cafe i Lyngby søger tjener

Som tjener hos dem er din primære opgave at betjene deres mange gæster, der både omfatter lokale og turister. Det er vigtigt, at du er mødestabil, udadvendt og kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Det er en fordel, hvis du taler og forstår engelsk. Du er en teamplayer, og du evner at bevare en god omgangstone, også når det går stærkt.
Frilandsmuseets Cafe i Lyngby søger tjener

Region H taskforce skal rådgive bygherrer om cirkulært byggeri

Region H taskforce skal rådgive bygherrer om cirkulært byggeri
​I byggebranchen er der stor interesse for at genbruge og genanvende mere, men der mangler viden på området. Derfor har Region Hovedstaden nu afsat penge til et program, der skal tilbyde bygherrer vejledning i cirkulært byggeri.

FRØSNAPPERFESTIVAL

Festen fortsætter med tre ugers Frøsnapperfestival til og med den 04.08. Festivalen byder på tre finurlige uger for børn og deres voksne. Oplev teaterstykker inspireret af Ole Lund Kirkgeaards bøger, lav kartoffeltryk og filtning i de kreative værksteder, gå på opdagelse i de mange aktivitetsboder på Hjallavad Marked, bliv cirkusartist for en dag, prøv slyngelstien og meget mere... Entréen er altid gratis for børn. Se programmet her.
FRØSNAPPERFESTIVAL

Dukketeater i det fri

Dukketeater i det fri
Juli byder på to børneforestillinger skabt til at glæde børn og barnlige sjæle. Så velkommen i det fri i parken ved Sophienholm - det er gratis. Få et overblik her.

Midlertidig spærring af Jernbanepladsen

Det betyder, at de spærrer Jernbanepladsen fra krydset Buddingevej/Lyngby Torv til fodgængerfeltet tæt ved den nye letbanestation. Arbejdet forventes at vare ca. 3 uger, og vil foregå på hverdage mellem kl. 07.00-18.00 og lørdage mellem kl. 07.00-14.00. I disse tidsrum kan der opstå støjgener i forbindelse med arbejdet.
Midlertidig spærring af Jernbanepladsen

4 slags Pinot Noir

4 slags Pinot Noir
Med astronomiske høje priser, kan de store vine fra Bourgogne være helt ude af rækkevidde for mange. Heldigvis dyrkes druen over hele verden, hvor mange af vinlandene konkurrer heftigt med storheden fra Bourgogne. Få Pinot Noir-stemningen hjem i stuen i dag helt uden at spendere hele din formue! Holte Vinlager Virum står klar med gode tilbud.

Mathias Hebo er tilbage i kongeblåt

Sommervinduets første tilgang er et velkendt ansigt, da Mathias Hebo over to omgange har spillet 100 kampe for Lyngby. Særligt midtbanespillerens seneste periode var succesfuld, og kastede et salg til den polske klub Cracovia af sig. Her har fanfavoritten Hebo spillet de sidste tre år, men nu vender han så ”hjem” til Lyngby igen-igen. Denne gang på en 3-årig aftale.
Mathias Hebo er tilbage i kongeblåt

100 foreninger får tilskud til at styrke friluftslivet

100 foreninger får tilskud til at styrke friluftslivet
Friluftsrådet har uddelt i alt 2,9 mio. kr. fra Lokalforeningspuljen til foreninger i 57 kommuner. Herunder Lyngby Dameroklub i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Kom sikkert på ferie – og hjem igen

Det er vigtigt at have fokus på de gode trafikvaner, når vi er på ferie - også selv om det er i et land, hvor det er normalt at køre uden sele eller uden hjelm. For selv om det nok er de færreste, der tænker over trafikken på feriedestinationen, så er der en god grund til at gøre det. Risikoen for at ende i en trafikulykke er nemlig markant højere end i de fleste andre lande i forhold til Danmark.
Kom sikkert på ferie – og hjem igen

Midlertidig spærring af Jernbanepladsen fra mandag 8. juli

Midlertidig spærring af Jernbanepladsen fra mandag 8. juli
Hovedstadens Letbanes entreprenør, Siemens Aarsleff, lægger skinner i krydset ved Jernbanepladsen og Lyngby Torv. Det betyder, at de spærrer Jernbanepladsen fra krydset ved Buddingevej (Viadukten) og Lyngby Torv til fodgængerfeltet tæt ved den nye letbanestation, det vil sige strækningen mellem Lyngby Rådhus og den kommende letbanestation. Arbejdet forventes at vare ca. tre uger og vil foregå på hverdage mellem kl. 7-18 og lørdage mellem kl. 7-14. I disse tidsrum kan der opstå støjgener i forbindelse med arbejdet.

Politirapporten fra 2024-06-21

I weekenden har der været indbrud i en skole på Askevænget. Der var opbrudt et opbrudt et vindue ind til et klasselokale. Her var der brudt ind i et teknikskab og stjålet 13 iPads. I samme periode var der indbrud i en skole på Grünersvej i Holte. Her havde tyven brudt et vindue op til skolens kontor, og der var stjålet 24 Pads.
Politirapporten fra 2024-06-21

Lystoftebakken – nyt byggeri på vej

Lystoftebakken – nyt byggeri på vej
De seneste prognoser for udviklingen i antallet af ældre i Lyngby-Taarbæk Kommune viser, at der i 2029 vil være et behov for 40 ekstra plejeboliger stigende til 114 ekstra plejeboliger i 2033. Dertil kommer, at de pt. 61 plejeboliger og 63 beskyttede boliger på Lystoftebakken på sigt skal erstattes med nye plejeboliger, så borgerne kan tilbydes attraktive plejeboliger.

Billetsalget er startet

Holte Vinlager er glade for at kunne meddele, at billetsalget til dette års vinfestival nu er startet! Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse fyldt med exceptionelle vine, mulighed for at smage kulinariske lækkerier – og selvfølgelig opleve den enestående stemning. Alt vil være som det plejer – og så alligevel ikke helt. Grundet den tragiske brand på Børsen i år, som de ellers har holdt vinfestivalen på siden 1993, skifter de for første gang lokaler.
Billetsalget er startet
facebook