Dit Lyngby Logo

Du kan roligt hoppe i vandet

Mandag den 3. juni blev der hejst Blå Flag i Taarbæk Havn og Badepunktsflag ved Frederiksdal Fribad – så nu kan du roligt hoppe i vandet. Blå Flag og Badepunkt er nemlig garanti for, at faciliteter og sikkerhed på strande og i lystbådehavne er i top – og at badevandet er rent! Lyngby-Taarbæk Kommune måler badevandets kvalitet i hele badesæsonen – frem til 31. august – ved kommunens 4 badesteder. Og seneste måling viser udmærket badevand ved alle badesteder.
Du kan roligt hoppe i vandet

Unge talenter under Lindetræet

Unge talenter under Lindetræet
Igen kommer de mest spændende unge violintalenter fra nær og fjern til at underholde med virtuose og iørefaldende værker.

Klar til foldboldfeber?

I samarbejde med lokale kræfter viser Lyngby-Taarbæk Kommune Danmarks tre indledende kampe på storskærm i Kanalvejsparken og afholder en stor fodboldfest med sjove aktiviteter for hele familien, opvarmning, musik og fanzone inden 1. kamp den 16 juni 2024. Så snup et tæppe eller festivalstolen under armen. Tag klaphatten på, medbring det gode humør og send Danmark godt videre i turneringen.
Klar til foldboldfeber?

Vi ved det bare 

Vi ved det bare 
Siden 2012 har ZTRONG tilbudt ledere at blive certificeret protreptiker, Ole Fogh Kirkeby er deres faste censor. De er specialiseret i at gøre uddannelsen praksisnær - så du direkte kan bruge det du lærer i din praksis. De holder GRATIS online informationsmøder for alle interesserede i Lyngby.

Borgerservice og resten af administrationen flytter til Lyngby Rådhus

Det betyder samtidig at hele den lejede kontorbygning på Toftebæksvej 12, 2088 Kgs. Lyngby fraflyttes af kommunen, og at Borgerservice og administration flytter til Lyngby Rådhus. Hvis du har booket tid til personlig betjening i Borgerservice, skal du derfor fra torsdag d. 20. juni møde op i stueetagen på Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17.
Borgerservice og resten af administrationen flytter til Lyngby Rådhus

Sådan undgår du at blive syg af grillmad

Sådan undgår du at blive syg af grillmad
Hver sommer bliver mange hundrede forbrugere syge, fordi de sjusker med hygiejnen ved grillen. Især de unge har ikke helt styr på hygiejnen, når de griller i parken, ved stranden eller på festivaller - sandsynligvis fordi mange glemmer de helt basale hygiejneråd og bøffer i det, når de håndterer råt kød over grillens gløder. Læs de tre gode grillråd her.

Eksamensangst

Har du eksamen i den nærmeste fremtid? Begynder du allerede nu at mærke presset og angsten komme snigende bare ved tanken?  Eksamensangst kan for mange være en voldsom oplevelse. For nogen så voldsom, at de føler sig syge og måske ikke kan tage af sted til eksamen. For andre går klappen ned, og de føler, at de glemmer alt, og det er en højst ubehagelig oplevelse. Måske har du brug for at lægge en dæmper på nerverne og kunne bevare roen og overblikket?
Eksamensangst
facebook