Dit Lyngby Logo

ABBA Korkoncert

Her skal I også sammen synge højt, klappe, grine, lytte og lade sig inspirere af den gode stemning. Præst Jens Fogh er aftenens vært. Gratis adgang. Så glæd dig til den 23 maj 2024.
ABBA Korkoncert

Meyers Morgenløb x Løberen

Meyers Morgenløb x Løberen
Her vil deres venner fra Løberen være i front på ruten, som vil være afmærket og alle - store som små, hurtige som langsomme - kan derfor være med i helt eget tempo. Efter løbet byder de alle løbere på morgenmad og kaffe på terrassen. Det er ganske gratis. Du skal bare møde op og være klar til startskuddet på dagen kl. 7.30.

Gratis entré for børn: Dyrenes dage

I pinsen kan du hjælpe museets dyrepasser med at fodre grise, geder og får. Kom helt tæt på, når fårklipperen giver fårene en frisk frisure eller få fingrene i ulden, når den skal kartes og spindes. Du kan også hilse på museets køer, kærne smør og smage på historiske retter i herregårdskøkkenet. Der vil også være ponyridning, hestevognsture og gang i børneværkstedet. Entré til Frilandsmuseet er altid gratis for børn. 
Gratis entré for børn: Dyrenes dage

Bagmand i kokain-organisation idømt 15 års fængsel

Bagmand i kokain-organisation idømt 15 års fængsel
Den 37-årige bagmand og den 28-årige organisator blev også dømt for at stå bag sagens hovedforhold, nemlig organisationens videreoverdragelse af større portioner af kokain på samlet 23 kg, hvilket skete fra en række adresser i hovedstadsområdet, blandt andet i Gentofte, Holte, Bagsværd, Søborg samt ved Stengårdens Station i Lyngby.

Det er højsæson for at tabe cykler, haveaffald og papkasser på vejene

”Jeg kan ikke understrege ofte nok, hvor vigtigt det er, at man fastspænder sin last ordentligt. Vi ser desværre alt for ofte, at der ryger byggematerialer eller andre genstande af ladet eller traileren. Når der ligger løse genstande på kørebanen, så skaber det selvsagt farlige situationer, hvis nogen kører ind i det, men det skaber også uro blandt trafikanterne, der bremser op eller forsøger at undvige,” siger Stine Bendsen, der er afdelingsleder for Vejdirektoratets Trafikcenter. ”Vi opfordrer til, at man altid tjekker traileren og cykelstativet en ekstra gang. Det er trafikantens eget ansvar at sikre sig, at alting er spændt ordentligt fast under kørsel, og hvis politiet vurderer, at det ikke er tilfældet, så kan de udskrive en bøde.”
Det er højsæson for at tabe cykler, haveaffald og papkasser på vejene

Fodbold for Hjertet

Fodbold for Hjertet
Motionsfodbold er tilmed en effektiv behandling af forhøjet blodtryk, og i nogle tilfælde vil man kunne erstatte pillerne med fodbold. Bevægelse er godt for både krop og sind - og motionsfodbold er et rigtig godt bud, når du skal i gang eller videre med motion, uden at det bliver hårdt og kedeligt. Det er ikke nødvendigt at investere i fx fodboldstøvler - der kan sagtens trænes i almindelige kondisko. Arrangeret af Lyngby Boldklub 1921

Aktion mod salg af lattergas

I morges igangsatte Københavns Vestegens Politi ransagninger på et større antal adresser på Sjælland. På baggrund af efterforskningen, vurderer politiet, at have afdækket et netværk, der forestod distribution og salg af lattergas. I forbindelse med aktionen er fire mænd blevet anholdt og et større parti lattergasflasker blev beslaglagt. Mændene er alle sigtet for opbevaring og salg af lattergas. Ransagningerne og anholdelserne har fundet sted på Vestegnen og i København, Midt- og Vestsjælland samt Nordsjælland. Aktionen er sket i samarbejde med Skattestyrelsen.
Aktion mod salg af lattergas

Ny analyse: Ti kommuner står for 81 procent af fremgangen af lønmodtagerbeskæftigelsen

Ny analyse: Ti kommuner står for 81 procent af fremgangen af lønmodtagerbeskæftigelsen
Tapetet var på forhånd malet mørkt ved indgangen til 2023. Således havde De Økonomiske Råd en overgang en prognose, som spåede et fald i beskæftigelsen på 61.000 personer i 2023. Sådan gik det ikke. Slet ikke. Beskæftigelsen steg med hel 31.000 personer i 2023 og var dermed en af årets absolut største positive overraskelser i dansk økonomi. Dansk Erhverv har set på jobtallene, og de viser klare tendenser. Heriblandt er Lyngby-Taarbæk Kommune.

Politirapporten fra 2024-04-26

Anmeldelse kl. 19.08 om, at en 22-årig mand fra Virum var blevet slået og sparket ud for Frederiksdalsvej af to gerningsmænd. Beredskabspatrulje til stedet. Den 22-årige blev kørt til tjek på nærmeste hospital. De to gerningsmænd beskrives som, A: Iført sort tøj og B. Iført grå trøje og grå bukser.
Politirapporten fra 2024-04-26

Frokost, sms og videomøder – det laver bilisterne bag rattet

Frokost, sms og videomøder – det laver bilisterne bag rattet
Over halvdelen af bilisterne spiser og drikker, når de kører bil, og hver femte leder efter ting i en taske eller et handskerum. 13 % bruger håndholdt mobil til at tale eller skrive på, og 5 % siger, at de holder telefon- eller videomøde, når de har foden på speederen. Det viser en ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik, hvor bilisterne er blevet spurgt, hvad de har lavet bag rattet inden for den seneste måned. Tallene offentliggøres i forbindelse med den landsdækkende kampagne "Kør Bil, når du kører bil", som Rådet for Sikker Trafik og 60 kommuner står bag fra den 6. til 26. maj.
facebook