Dit Lyngby Logo

Det samlede medlemstal i idrætsforeningerne i Lyngby-Taarbæk slår rekord på landsplan

Flere borgere er aktive i idrætsfællesskaber her i kommunen. De har de sidste to år oplevet enorm medlemsvækst på 2.000 flere medlemmer per år. Det er de rigtig glade for, da det kommer borgerne til gode. Og det kan de takke et stærkt foreningsliv for – som formår at engagere kommunens børn, unge og voksne. Alle de frivillige i idrætsforeningerne løfter et stort arbejde.
Det samlede medlemstal i idrætsforeningerne i Lyngby-Taarbæk slår rekord på landsplan

Funky Friday Dontown

Funky Friday Dontown
Med lyrikken fra Gasolins & Kim Larsens fortolkning af "De 5 årstider" noterer de sig på Winston Craft - at det dejlige danske forår har ramt Kongens Lyngby og dermed altså også genoptagelsen af 2023 sensommeren´s række af musikalske oplevelser på din lokale Oase - Downtown Kongens Lyngby - Winston Craft. Du inviteres således til Funky Friday på Winston Craft - hvor de med stolthed her - kan løfte sløret for sæsonens første gig - ( More 2 Come) med bandet Golden Slumbers. Det sker d. 3 maj 2024.

Nye skilte skal give bedre oplevelser til fritidscyklister

Så er der godt nyt til de trafikanter, der gerne søger eventyret, når de drager afsted på en cykel. Vejdirektoratet har nemlig godkendt en ny type skilte, som er målrettet cyklister, der tager på tur i fritiden og på ferien. Inspirationen stammer fra Belgien og Holland, hvor skiltene bliver brugt til at binde landenes mange forskellige, cykelvenlige strækninger tæt sammen.
Nye skilte skal give bedre oplevelser til fritidscyklister

Sydbank: Den Grønne Halvmaraton

Sydbank: Den Grønne Halvmaraton
Sydbank Den Grønne Halvmaraton, 10 km og 5 km er den perfekte oplevelse, også selvom I er mange der løber sammen med gode kollegaer, nogen fra løbeklubben eller efterskolen osv. Løbet udvider i år med en helt ny distance, så du nu også har mulighed for at løbe 5km på en smuk og hurtig rute primært i Sorgenfri Slotspark.

Politirapporten fra 2024-04-10

Narkohunden Fister fandt torsdag formiddag klokken 10.15 mere end hundrede salgsposer med hash i et grønt område ved Smedebakken. Fister var på stedet i forbindelse med en indsats målrettet utryghedsskabende narkosalg på gadeplan.
Politirapporten fra 2024-04-10

Stor musik for små og større Øren

Stor musik for små og større Øren
Hver gang hilser I på et nyt instrument og lytter til en fortælling og et stykke klassisk musik, mens vi ligger på kirkegulvet og kigger op i den store tegneserie af kalkmalerier i loftet. Efter ca. 30 min. med sang, musik og fortælling serveres der ”morfars” bedste mad. Pris for mad: 30 kr. for voksne, gratis for børn. Tilmelding nødvendig.

Er du bange for hvepse, bier og humlebier?

Angst for bier og hvepse kan bearbejdes ved hjælp af hypnoterapi, som i øvrigt typisk har en gavnlig effekt ved alle typer angst, skrække og fobier. Vil du gerne bearbejde din eller dit barns angst, inden udendørssæsonen starter?
Er du bange for hvepse, bier og humlebier?
facebook