Dit Lyngby Logo

Skal du puste æg til påske?

Hvis du vil puste æg til påske: Læs Fødevarestyrelsens gode råd til at puste æg til påskepynt på en sikker måde.
Skal du puste æg til påske?

Påsken kan give tæt ferietrafik

Påsken kan give tæt ferietrafik
En påskefrokost med sild, æg og snaps, udflugter med børnene i det skønne forårsvejr og en tur i sommerhus med familie og venner. Der er masser af grunde til, at påskeferien har det med at smitte af på trafikken på vejene – og i år er ingen undtagelse. Vejdirektoratet vurderer, at der er størst risiko for kø og forlænget rejsetid i den første halvdel af påskeferien. Det gælder blandt andet fredag 22. marts, hvor påskens første ferietrafik vil blande sig med eftermiddagens myldretidstrafik, når folk skal hjem fra arbejde.

Politirapporten fra 2024-03-07

En 58-årig kvinde uden fast adresse skabte søndag aften omkring klokken 19.45 så meget uro og uorden ved Kinopalæet, at politiet blev tilkaldt. En patrulje kørte til stedet, hvor den 58-årige havde spyttet efter og taget fat i forbipasserende og tog en alvorssnak med hende, inden hun blev sendt væk.
Politirapporten fra 2024-03-07

Derfor kan du trygt drikke vandet fra hanen

Derfor kan du trygt drikke vandet fra hanen
I Lyngby-Taarbæk Forsyning holder de nemlig et skarpt øje med kvaliteten af vandet og foretager løbende målinger, både af det grundvand, de pumper op, og af det vand de distribuerer fra deres vandværk og ud til kunderne.

Gendyrk – flere porrer til folket

Gendyrk handler om at tage den del af en afgrøde, som du normalt ville skære fra og smide ud, og genplante den, så der spirer en ny plante frem. Gendyrk er også at plante frø, kerner og andet, som har ligget bagerst i køkkenskabet. Bogen fortæller om 47 forskellige afgrøder – lige fra karse, tomater og forårslag til ananas og chiagræs – og hvordan du kan gendyrke dem hjemme i vindueskarmen, i baggården eller i haven.
Gendyrk – flere porrer til folket

Kære Venner af Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk

Kære Venner af Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk
Solen skinner, der er nye 'klude' i genbrugsbutikkerne, samt masser af aktive foreningsfolk i huset og på veje og stier. Foråret brager afsted  - og med foråret følger de mange generalforsamlinger, nye aktiviteter og fællesskaber. God arbejdslyst og tag godt imod nye frivillige kolleger.  Bestyrelsen indkalder alle medlemsforeninger til Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæks (FSLTs) Generalforsamling torsdag d. 18. april 2024 kl. 17 - 20.00. Arrangementet foregår på 1. …

Stjerner til Fliserensning.dk

”Vi kommer med stor erfaring, og vi ser hver opgave som unik opgave, der skal løses optimalt for kunden. For os betyder det, at arbejdet skal udføres grundigt og ordentligt. Vi brugere hellere lidt ekstra tid end at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det betyder også, at vi ikke går, før vi er hele færdige. Helt færdige for os betyder for eksempel også, at der er ryddet op efter os,” siger direktør Henrik Madsen. Det er en dedikation til kvalitet og god service, som kunderne har lagt mærke til.
Stjerner til Fliserensning.dk

Vinmiddag på Jægerhuset

Vinmiddag på Jægerhuset
De har i samarbejde med Jægerhuset kreeret en lækker forårs menu med tilhørende vine. Denne gang er det dem selv der ”underholder”, og de vil guide jer igennem et udvalg af nyheder, hvor de kommer lidt rundt i forskellige genrer. I skal smage på et par sprøde vine fra Loire, 2 forskellige Pinot Noir, en moderne spansk, klassikeren i form af Grand Cru Classé fra Bordeaux og så slutter I aftenen af med en lækker dessertvin. Det foregår efter ”først til mølle” princippet, så skynd dig!

Hent kompost til din have

Komposten er fri for snegleæg og ukrudsfrø, men den er meget næringsrig, så vær opmærksom på, at den skal blandes op for ikke at svide dine planter. Du skulle nødigt ende med at tage livet af dem i stedet.
Hent kompost til din have

En blid, men effektiv behandlingsform med varig effekt

En blid, men effektiv behandlingsform med varig effekt
Hypnose bliver i stigende grad anvendt som behandling af mange forskellige lidelser, både fysiske og psykiske. Hypnose med terapi kaldes også for hypnoterapi, og det er en blid, men effektiv behandlingsform med varig virkning til alle, der ønsker at sætte en forandringsproces i gang. Hypnoterapi kan fx hjælpe ved alle former for angst, stress, søvnbesvær og traumer. Den kan også …

Omfattende vejarbejder i trafikalt knudepunkt i Gentofte ved Kongens Lyngby

I de kommende måneder bliver det ikke helt nemt at være trafikant i den nordlige del af Gentofte Kommune ved Kongens Lyngby – nærmere bestemt omkring de store indfaldsveje til København.
Omfattende vejarbejder i trafikalt knudepunkt i Gentofte ved Kongens Lyngby

Aktive Seniordage byder på masser af fællesskab

Aktive Seniordage byder på masser af fællesskab
Vil du gerne vide mere om, hvordan du holder dig sund og glad som senior? Drømmer du om at være med i et fællesskab, hvor du kan dyrke din interesse sammen med andre? Kunne du tænke dig at dyrke mere motion eller finde en anden interesse/hobby? Måske har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig? Bliv klogere på mulighederne i dit lokalområde ved at deltage i Aktive Seniordage, som løber af stablen fra fredag den 7. juni og en uge frem.

RUNDVISNING & AFTERNOON TEA – ET KULTURELT PÅSKEÆG

Du vil bl.a. opleve Æblekvarteret, Avlsgården og gartneriet med det smukke Paradehus. Få indsigt i parkens skjulte skatte og høre om parken og dens beboere op gennem tiden med vægt på Dronning Louises og Christian 9’s færden og indflydelse på stederne. Omdrejningspunktet for hele turen er selvfølgelig Dronning Louises Tehus og Rosenhaven. Giv det som et kulturelt påskeæg.
RUNDVISNING & AFTERNOON TEA – ET KULTURELT PÅSKEÆG

En ny måde at samarbejde med pårørende på.

En ny måde at samarbejde med pårørende på.
For at styrke forbindelserne og forståelse af hinanden har Plejecenter Baunehøj indgået et samarbejde med en psykolog – det er blevet til et program omkring relationer og fællesskab. Første møde med pårørende under det nye program blev afholdt i går med stor succes.

Gylfi Sigurdsson stopper i Lyngby Boldklub

Det var under stor bevågenhed, at Gylfi Sigurdsson tilbage i slutningen af august 2023 blev præsenteres i Lyngby Boldklub, men her godt og vel et halvt år senere, er islændingen nu færdig som kongeblå. Fodboldchef Nicas Kjeldsen takker Gylfi for hans tid i klubben og ønsker islændingen held og lykke fremover.
Gylfi Sigurdsson stopper i Lyngby Boldklub
facebook