Dit Lyngby Logo

Frederiksdal Sluse renoveres

Turen er nu nået til slusen ved Frederiksdal. Fra den 4. marts og cirka fire uger frem vil overbæringen være under renovering. Det betyder at adgangen fra Furesøen til Mølleåen og tilbage igen i perioden vil være begrænset.
Frederiksdal Sluse renoveres

Husk: Forårsrengøringen af fuglekasserne

Husk: Forårsrengøringen af fuglekasserne
Fugle tømmer ikke en redekasse for gammelt redemateriale, inden de begynder at bygge en ny rede. Reden bliver derimod bygget oven på den gamle, hvilket kan resultere i pladsmangel samt øget risiko for lopper og andre ektoparasitter. For at holde utøj ude er det derfor vigtigt, at småfuglenes redekasser bliver tømt for gammelt redemateriale, inden ynglesæsonen begynder.

3 bestsellers!

Her præsenterer de dig for tre af deres bedst sælgende vine, som gang på gang overleverer til prisen. Her har du tre distinkte vinstile fra tre forskellige lande, som er fremstillet på vidt varierende druesorter med hver deres helt særlige egenskaber.
3 bestsellers!

Træning i naturen for dig over 65 år

Træning i naturen for dig over 65 år
I mødes hver onsdag året rundt - til sjov og niveaudelt træning med fokus på styrke, balance og puls. I har fælles opvarmning i 30 min, efterfølgende deler I jer op i hold med forskellig intensitet fra gå til løb, og så slutter I af med fælles udstræk og afspænding.

Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023

Hvert år hjælper Forbruger Europa mange danskere, der har købt produkter eller ydelser på nettet. Og selvom det meste nethandel går godt, slog 2023 igen en kedelig rekord for antallet af henvendelser fra forbrugere, der oplevede at være blevet snydt. ”Vi har aldrig fået så mange henvendelser, hvor forbrugere har følt sig snydt, når de har handlet online. Forbrugerne har haft svært ved at få kontakt til virksomhederne bag, når de pludselig fik en overraskende faktura ind ad døren, eller der blev trukket et beløb på kontoen,” siger direktør i Forbruger Europa, Lars Arent.
Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023

De indsamler snart haveaffald igen

De indsamler snart haveaffald igen
Hvis der er frostgrader op til tømningen af din beholder, eller du har haft haveaffald i din beholder i længere tid, er det en god idé at løsne affaldet forud for tømningen – ellers risikerer det at sidde fast. Du kan fx bruge skaftet på et haveredskab. For boligselskaber er haveaffaldsordningen i 2024 blevet gjort frivillig. Få mere info om haveaffaldsordningen her.

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage. Forbuddet mod at opholde sig på et andet tilholdssted forlænges indtil den 29. februar, hvorfra lejer har opsagt lejemålet.
Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Teaterbørn med Svinedrengen

Mon han får dét, han går efter? Svinedrengen er frit fortolket og opføres af børn og unge fra TEATERBØRN.  Oplev forestillingen d. 9 marts 2024. Billetterne er gratis og kan hentes allerede nu.
Teaterbørn med Svinedrengen

Politirapporten

Politirapporten
En 19-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.29 sigtet for salg af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Lyngby Station af en patrulje, og det viste sig, at han var i besiddelse af en større mængde morfinpiller samt andre stærke smertestillende piller. Desuden var han i besiddelse af et større kontaktbeløb, som menes at stamme fra salg af piller.

Vil du udfordre dig selv?

Se lige her - hvad disse to kvinder sammen kan gøre for dig. Poula Helth & Guli Werther har sammensat en spændende dag samt et opfølgende online møde, hvor du får kreativ inspiration og svar på spørgsmål om ledelse og filosofi.
Vil du udfordre dig selv?
facebook